سالم خبر: سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو ضمن حضور در جلسات متعدد با ظفر قندی از نهایی شدن و تنظیم اساسنامه سازمان غذا و دارو برای ارائه به دولت صحبت کرد و به نظر می رسد باید این اساسنامه را به دولت ارائه کند. الان منتظر نباش تغییر رئیس فعلی و انتصاب رئیس جدید این سازمان بود.
اگرچه پس از انتصاب ظفر قندی به عنوان وزیر بهداشت، انتخاب معاونین این وزارتخانه و سپس روسای دانشگاه های علوم پزشکی و نحوه انتخاب آنها از میان طیف های سیاسی یکی از چالش های پیش روی جدید بود. وزیر سلامت باید غالب میشد، اما انتخاب رئیس سازمان غذا و دارو یکی از گستردهترین سازمانهایی است که تلاش میکند از همه فرقهها و اندیشهها فشار بیاورد و فرد مورد نظر را در جایگاه رئیس خود قرار دهد.
برخی معاونان و دانشگاهها قبلاً منصوب شدهاند و با توجه به شعار ائتلاف ملی مسعود مازیگیان، رئیسجمهور، معاونان و روسای جمهور مشخص شدهاند، اما پس از گذشت چندین هفته از تصدی وزارت بهداشت ظفرکندی، فرد مورد نیاز برای پست ریاست جمهوری هنوز مشخص نشده است و سازمان غذا و دارو در هاله ای از عدم اطمینان زندگی می کند.
این روزها تب فشار و هیجان هفته های گذشته برای معرفی رئیس جدید سازمان غذا و دارو کمی فروکش کرده و کاندیداهای جسوری که کاندیدای قدرتمندی برای مقام برتر در سازمان غذا و دارو بودند بیرون آمده و به گوشه ای رانده شده اند. با استدلال هایی مانند تضاد منافع و تکرار پدیده درهای گردان.
در این شرایط می توان وضعیت سازمان غذا و دارو را در دو سناریو یا با ابقای آقای حیدر آل محمدی، شرایط سازمان غذا و دارو در روزها، هفته ها یا ماه های آینده پیش بینی کرد. ، و تدوین خط مشی ها و خط مشی های آن. تصمیمگیری مانند گذشته پایدار خواهد بود، یا قلابهای قوی در نهایت بر این اساس، فراتر از بحث در مورد تضاد و تضاد منافع، انتخاب شایستهای خواهند داشت.
طی هفتههای اخیر، هر طیف و دستهای هر چه داشتند روی میز گذاشتند تا گزینه مورد نظر خود را اصلاح کنند و سایر نامزدهای ریاست سازمان غذا و دارو را به حاشیه برانند، اما نکته اینجاست که تضاد منافع این روزها به حاشیه رانده شدن برخی افراد منجر شده است. گزینه هایی که سابقه پیگیری دارند و در تهیه دارو و پیگیری وضعیت خوب صنعت از دیدگان پنهان نمانده اند. از سوی دیگر، چهرههای سرشناس برخی از فرقهها نیز مهر تایید خود را بر انتخابهایی میزنند که روزگاری در دوران حکومت او به عنوان الهه تضاد منافع شناخته میشدند.
موضوع تضاد منافع در نظام سلامت در دوران کرونا برملا شده و به یک روند تبدیل شده است. جایی که پیش از این با روی کار آمدن وزیر و رؤسای و مدیران کل سازمان غذا و دارو، هیچ بحثی از سابقه اداری هر یک از آنها در بخش دولتی و خصوصی از جمله تیپیکو وجود نداشت و اشتباه و شرم آور تلقی نمی شد.
سوال اینجاست که آیا باید بر پیشانی هیچ یک از کاندیداهای مطرح ریاست سازمان غذا و دارو نشان تایید گذاشت اما در راستای رسیدگی و اصلاح برخی از کارهای زیربنایی که راکد مانده است فعالیت هایی صورت می گیرد. در سال های گذشته با مشارکت و بازدید رئیس فعلی سازمان غذا و دارو این فرضیه را مطرح می کند که آیا آل محمدی در مسند خود حفظ شده است یا خیر؟ باید صبر کنی
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/note/17390/%D8%A2%DB%8C%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%B3%D8%A7%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%A7%D8%A8%D9%82%D8%A7%D8%A1-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز