سایر موضوعات

آیا جایگزینی برای توقف همکاری با آلمان وجود دارد؟

انتهای پیام

حسینی ادامه داد: در این زمینه از آنجایی که اساسا در شرایط تحریم نمی توانیم از گزینه هایی مانند ال سی یا فاینانس استفاده کنیم، بخش قابل توجهی از واردات خود از آلمان را با پیش پرداخت انجام می دهیم که ضمانت اصلی صادرکنندگان آلمانی است. بنابراین ممکن است در عمل تغییر محسوسی ایجاد نشود، اما دولت آلمان عموماً خطوط اعتباری را بر اساس بیمه تجاری در نظر می گیرد تا شرکت ها بتوانند با ایران معامله کنند و در صورت مشکل تسویه حساب، از این خط اعتباری استفاده کنند. با انجام این کار، حتی اگر این تصمیم دولت آلمان را نه به عنوان یک موضوع سیاسی، بلکه به عنوان یک تصمیم تاثیرگذار اقتصادی در نظر بگیریم، تأثیر آن بر شرکت های آلمانی بیشتر خواهد بود.

وی در پاسخ به این سوال که در صورت کاهش تجارت با آلمان، آیا می توان از ظرفیت کشورهای همسایه برای جایگزینی این کشور استفاده کرد؟ وی همچنین گفت: آلمان یکی از کشورهایی است که در برخی از رشته های صنعتی از ظرفیت و ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است که حتی برخی کشورهای اروپایی جایگزین آن ها اساسا دشوار است. بنابراین ممکن است در برخی زمینه ها بتوانیم از ظرفیت کشوری مانند ترکیه استفاده کنیم اما سایر کشورهای همسایه قادر به جایگزینی آلمان نیستند و حتی تجارت با چین نیز در برخی زمینه ها نمی تواند این مشکل را جبران کند.

حسینی تاکید کرد: خوشبختانه دولت در روزهای اخیر سیگنال از سرگیری مذاکرات هسته‌ای را ارسال کرده است و این امید وجود دارد که بازگشت به توافق هسته‌ای قبل از تشدید اختلافات با کشورهای مختلف بتواند روابط ما را بهبود بخشد و از آنجا شانس ما برای بهبود سطح تجارت با کشورهای مختلف افزایش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه آلمان یکی از شرکای اصلی اروپایی اقتصاد ایران در سال های اخیر بوده است، گفت: بخش مهمی از تجارت مشترک دو کشور مربوط به واردات ما از آلمان است و در این رویه تغییری ایجاد شده است. ، بیشتر به همین دلیل است که آمار واردات لینک خواهد شد.

یک فعال اقتصادی می گوید با توجه به شرایط تجارت ایران و آلمان به نظر می رسد تصمیم اخیر دولت آلمان برای توقف توسعه همکاری ها بیشتر شرایط را برای شرکت های این کشور سخت کند.

سیدحمید حسینی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، اظهار کرد: بدون شک اقتصاد آلمان شرایط خاصی دارد و در بین کشورهای اروپایی هم از نظر ظرفیت صنعتی و هم در زمینه صادرات تجهیزات پیچیده بهترین است. اقتصاد ایران در سال های اخیر همواره تجارت خاص خود را با آلمان داشته است و بسیاری از صنایع زیربنایی ما در ایران با استفاده از صنایع و فرمول های آلمانی ساخته شده اند.

عضو هیئت مدیره اتاق بازرگانی ایران و عراق با اشاره به تغییرات در دولت آلمان توضیح داد: پس از خروج دولت مرکل، احزاب راست در آلمان و تحت تاثیر فضای رسانه ای قدرت بیشتری پیدا کردند. که در ماه های اخیر ایجاد شده است، با اعلام این تصمیم اخیر سعی شده با این جریان خودش را نشان دهد. اما این تصمیم به هیچ وجه روابط تجاری دو کشور را قطع نمی کند و تنها به تضمین های اقتصادی مربوط می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا