به گزارش ای بی اس نیوز، اگرچه ارزهای رمزپایه در سال های اخیر شاهد افزایش قابل توجهی در موفقیت خود در بازارهای جهانی بوده اند، اما بسیاری از نهادهای رسمی اقتصادی همچنان در این مورد تردید دارند. بازاری که در سال های اخیر به نفع تعدادی از سرمایه گذاران بوده است، اما در ماه های اخیر به دلیل عوامل مختلف، قیمت بسیاری از ارزهای رمزپایه روندی نزولی داشته است که این امر تردیدها را در مورد آینده این ارزها ایجاد کرده است.
اما به نظر می رسد با توجه به ظرفیتی که در این بازار وجود دارد، در سال های آینده اقبال در این زمینه افزایش خواهد یافت و حتی امکان استفاده از ارزهای رمزنگاری شده در بازارهای رسمی و تجارت وجود دارد، مشکلی که مسئولان تجاری ایران نیز داشته اند. گزارش شده است، اما صحبت های رئیس کمیته فناوری های نوین اتاق تهران نشان می دهد که هنوز راه زیادی تا تثبیت ارزهای دیجیتال در عرصه تجارت باقی مانده است.
absnews
وی همچنین در گفتگو با سایت اتاق تهران خاطرنشان کرد: استفاده از ارزهای رمزپایه در تجارت خارجی امری پسندیده است، اما تا زمانی که فرآیند استفاده از آن به پایان نرسد، نمی توان امیدوار بود که موضوع نقل و انتقالات مالی حل شود و راهی جدید شود. مبادلات مالی کشور افتتاح شد.
رئیس سازمان توسعه تجارت چندی پیش از ورود رمزارزها به عرصه تجاری ایران خبر داد، خبری که اگرچه از استفاده از روشهای جدید در این زمینه خبر میدهد، اما به نظر میرسد هنوز راه زیادی تا رسیدن به آن وجود دارد. قبل از ایجاد آن بروید. .
رئیس کمیسیون اقتصادی نوآوری و تحول دیجیتال اتاق بازرگانی تهران معتقد است تا زمانی که چرخه استفاده از ارزهای دیجیتال به پایان نرسد، نمیتوان انتظار رشد چشمگیری در استفاده از ارزهای دیجیتال در حوزه واردات و صادرات داشت. با این حال، این ابزار می تواند برای پرداخت های کوچک و تراکنش های کوچک استفاده شود.
وی افزود: مشکل این است که در حال حاضر دستورالعمل حسابرسی این مجوز را به حسابرسان نمی دهد و اساساً پذیرفته نیست که ارزهای دیجیتال در صورت های مالی کسب و کار شناسایی شوند.
عضو هیات رئیسه اتاق تهران ادامه داد: اما در مجموع سازمان توسعه تجارت اولین گام ها را برای ورود ارزهای رمزنگاری شده به عرصه بازرگانی برداشته و تلاش کرده است که در این زمینه خط شکنی کند. اما واقعیت این است که هنوز قدم اول است و تا زمانی که کل چرخه و اکوسیستمی که باید این ابزار را بشناسد کار کند، فکر نمیکنم درصد زیادی از فعالان اقتصادی به این ابزار و اراده استفاده کنند.
وی افزود: ممکن است سازمان توسعه تجارت جلسات مختلفی با نهادها و سازمان های درگیر در این پرونده داشته باشد و به زودی اخباری مبنی بر موافقت سایر نهادها با استفاده از ابزارها شنیده شود. شما باید روی آن فرآیندها هزینه کنید.
فردیس با بیان اینکه هر سازمانی که درگیر فرآیند تجارت خارجی و انجام مبادلات مالی شرکت ها است، باید از این ابزار و روش جدید حمایت کند، افزود: گمرک، بانک مرکزی، سازمان امور مالیاتی و سازمان حسابرسی شامل موسساتی می شود که باید رویکرد خود را برای برخورد با کاربران ارزهای دیجیتال در معاملات تجاری مشخص کند و قوانین یا دستورالعمل های مورد نیاز و همچنین محدودیت ها و محدودیت های آنها را به وضوح بیان کند.
فرزین فردیس دلیل عدم تمایل فعالان اقتصادی به استفاده از این ابزار را ترس و محافظه کاری نسبت به حقوق فعالان اقتصادی دانست و گفت: سازمان مالیاتی، بانک مرکزی و سایر سازمان ها و نهادهای مشابه چگونه این وضعیت مالی را مدیریت خواهند کرد؟ معامله؟ به عبارت دیگر، آیا حسابرسان دستورالعمل یا استانداردی دارند که میتوانند هنگام تأیید حسابها و استفاده از ارزهای دیجیتال به آن استناد کنند؟
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز