چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

آگاهی از فیزیولوژی میوه، عامل کاهش ضایعات محصولات باغی/راههای کاهش ضایعات انار

ای بی اس نیوز/ مرکز هر ساله که زمان برداشت یاقوت ساوه فرا می رسد این سوال پیش می آید که چند درصد از تولید این میوه بسته به یک برنامه مزیت صادراتی دارد، چه مقدار از محصول برداشت شده تبدیل به ضایعات می شود و در چه مراحلی تولید می شود. اتفاق می افتد. زباله اتفاق می افتد، اتفاق می افتد

مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی می گوید: با دانستن فیزیولوژی میوه می توان شرایط مناسب را پس از برداشت محصول تا زمان تحویل شناسایی و تعیین کرد و این بسیار است. تاثير گذار. در کاهش ضایعات محصولات

به گفته وی، سالانه حدود یک میلیون و 280 هزار تن انار از 96 هزار هکتار از باغات انار کشور برداشت می شود و همه استان های کشور به جز همدان در تولید انار سهم دارند.

زهرا جلیلی مقدم با بیان اینکه در واقع انار از میوه های بومی ایران است و از دیرباز در اکثر نقاط کشور کشت آن انجام می شده است، به ای بی اس نیوز گفت: البته در این زمینه در خصوص محصولات باغی، برنامه تولید به این بستگی دارد. تعداد. از نظر تقاضا و مصرف مواد غذایی تازه، مقدار مصرف به شکل محصولات ثانویه و صنعتی و میزان صادرات بستگی دارد و در حال حاضر انار تولیدی کشور در این بخش ها مصرف می شود.

وی بیان کرد: در طول چرخه تولید تا مصرف، این محصول نیز مانند سایر محصولات در سه مرحله قابل برداشت، برداشت و پس از برداشت از چرخه است. زیرا عوامل مختلفی بر میزان ضایعات محصول تأثیر می‌گذارند و اقدامات باغبانی مانند هرس، تنک کردن، تغذیه، مبارزه با آفات و بیماری‌ها و غیره در کاهش ضایعات محصول مؤثر است.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی گفت: زمان برداشت میوه، نحوه برداشت میوه، شرایط نگهداری، بسته بندی و … قابل تغییر است. همچنین در کاهش ضایعات محصولات پس از برداشت موثر هستند و بیان کرد: امروزه یکی از حوزه های تخصصی در دانشگاه، فیزیولوژی و فناوری محصولات باغی پس از برداشت است. در واقع متخصصان این حوزه قادر به شناسایی و تعیین شرایط مناسب پس از برداشت محصول تا زمان تحویل می باشند که به لطف آگاهی از فیزیولوژی میوه در کاهش ضایعات محصول بسیار موثر است.

وی با تاکید بر اینکه تولید برنامه ای و سرمایه گذاری های بلندمدت با همین چشم انداز تولید انجام شد، گفت: در حال حاضر برنامه ای برای توسعه باغات وجود ندارد، بلکه فقط برنامه بهسازی و احیای باغات اندکی اصلاح شده است. افزایش سطح واحد و بهبود کیفیت محصول در دستور کار قرار دارد.

جلیلی مقدم افزود: امروزه فناوری های پس از برداشت در کنار سردخانه استاندارد، عملیات حرارتی پس از برداشت، بسته بندی اتمسفر اصلاح شده، سردخانه کنترل شده جوی، استفاده از جاذب های اتیلن و… پیشرفت های چشمگیری داشته است. برای حفظ کیفیت محصول برای تازگی خوردن بسیار موثر است.

وی با بیان اینکه بسیاری از کشورها در زمینه تولید فرآورده های جانبی حتی از پوست و هسته انار کار تحقیقاتی و تحقیقاتی انجام داده اند، گفت: پوست انار حاوی تانن است که یک آنتی اکسیدان قوی است و از سوی دیگر دست، دارای خواص ضد میکروبی و جذاب است.

وی افزود: به گفته کارشناسان، پوست انار به دلیل داشتن تانن، التهاب روده و تورم بواسیر را کاهش می دهد، دیواره روده را کوچک می کند، از خونریزی هنگام اسهال جلوگیری می کند و هضم را بهبود می بخشد.

جلیلی مقدم با بیان اینکه روغن هسته انار در صنایع آرایشی و بهداشتی نیز کاربرد دارد، گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده توسط متخصصان، روغن هسته انار سلول های مرده، مویرگ های باقی مانده، آلودگی ها و باکتری های پوست سر را پاکسازی می کند. . این ماده همچنین خاصیت ضد خارش دارد، بنابراین می تواند به درمان بیماری هایی مانند پسوریازیس و اگزمای پوست سر کمک کند و قرمزی، التهاب و خارش را برطرف کند.

وی تصریح کرد: با توجه به خواصی که حتی پوست و هسته انار نیز دارد، نباید به دلیل هدر رفت و از بین رفتن بخشی از محصول تولیدی، از چرخه عرضه محصول خارج شود.

مدیرکل دفتر میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه انار یکی از میوه های نیمه گرمسیری و ایران یکی از تولیدکنندگان عمده میوه های نیمه گرمسیری در جهان است، گفت: میوه های گرمسیری مانند موز و انبه. . ، آناناس و غیره آنها وارد شدند.

وی با بیان اینکه بسته به شرایط رشد انار، آفتاب سوختگی و کرم گلو از مهمترین عوامل هدر رفتن انار و حذف آن از چرخه مصرف است، گفت: اندازه میوه، تاج پوشش و پوشش باعث کاهش آسیب ناشی از آفتاب سوختگی و بلاست (پاک کردن) می شود. تاج میوه)، پوشاندن میوه و استفاده از زنبور تریکوگراما و رهاسازی آن طبق دستورالعمل سازمان حفظ نباتات، استفاده از مواد دافع و بهداشت باغ در این مدت در کاهش خسارت این آفت موثر است.

جلیلی مقدم همچنین روش ها و راهکارهای کاهش ضایعات محصول انار را برشمرد و گفت: استفاده از ارقام تجاری و مقاوم، آموزش و هرس صحیح درختان انار، پیشگیری و کنترل موثر بیماری ها و آفات، آبیاری منظم و به موقع، تغذیه مناسب انار. استفاده از درختان یکی از فناوری های نوین برای جلوگیری از آفتاب سوختگی مانند سایبان برای مبارزه با کرم گلو و … یکی از این روش هاست.

استفاده از بسته بندی مناسب، استفاده از تیمارهای مختلف پس از برداشت، نگهداری محصولات برداشت شده در سردخانه های استاندارد، افزایش صنایع تبدیلی در مناطق بی قانونی، تولید محصولات با ارزش از ضایعات انار و همچنین تجهیز و تجهیز تکمیل کارخانجات انار. واحدهای فرآوری بخشی دیگر از روش ها و راهکارهای کاهش ضایعات فرآورده های انار می باشد.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *