به گزارش روز سه شنبه ای بی اس نیوز ، مهدی محمودی نماینده جمهوری اسلامی ایران در نشست کمیته اجرایی دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در ژنو که با حضور دو کشور و دفتر کمیساریای عالی. شورای پناهندگان سازمان ملل متحد. : جمهوری اسلامی ایران با وجود مشکلات اقتصادی و اجتماعی فراوان ناشی از جنگ هشت ساله ، تحریم های ناعادلانه و اقدامات اجباری یک جانبه ، در استقبال و حمایت از پناهندگان بسیار بیشتر از سهم عادلانه آن مشارکت داشته و بیش از 40 سال است همواره از تعداد زیادی از پناهندگان استقبال کرده است.
2. کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد و اقدامات بشردوستانه جامعه بین المللی باید تلاشهای جدی برای توانمندسازی افراد در استفاده از حق بازگشت به كشور اصلی خود از ابتدای پروسه پناهندگی انجام دهد و UNHCR باید اقدامات خود را مطابق با اساسنامه و قوانین قبلی انجام دهد. تصویب کمیته اجرایی به طور قابل ملاحظه ای عملیات بازگشت داوطلبانه را برای ارتقاء ، تسهیل و هماهنگی افزایش می دهد.
محمودی با اشاره به وضعیت و تحولات در افغانستان گفت: برخی از اعضای جامعه بین المللی و دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان ، تا آنجا که ممکن است در مواقع بحرانی و اضطراری ، نسبت به لزوم پذیرش پناهجویان هشدار می دهند. ، اما در عمل و در زمانی که بحران های پناهندگان رو به زوال است ، متأسفانه آنها انگیزه و برنامه خاصی برای دستیابی به راه حلی پایدار و بازگشت داوطلبانه پناهندگان ندارند و کشورهای میزبان را با مشکلات عدیده تنها می گذارند و نابرابری بین کشورها را تشدید می کنند. در پذیرش مسئولیت بین المللی و بشردوستانه.
6. جمهوری اسلامی ایران ، ضمن قدردانی از همه حمایت های محدود ارائه شده ، از طرفین انتظار دارد با توجه به تحریم های غیر انسانی و در شرایط همه گیری بیماری کووید ؛ با ایران در تامین هزینه های پناهندگان با مسئولیت متقابل و مناسب مشارکت داشته باشید ، و در این راستا ، ما آماده همکاری با UNHCR و جامعه بین المللی برای توافق بر روی روشی پایدار و عادلانه هستیم.
محمودی گفت: به منظور جلوگیری از ورود آنها به کشورهای دیگر با هدف رسیدن به کشورهای اروپایی ، هزینه های گزاف و سنگینی را برای مقابله با نفوذگران غیرقانونی در مرزها متحمل شدند و متأسفانه همکاری و پشتیبانی لازم از نیروهای اسلامی انجام نشده است. جمهوری این واقعیت که کمکهای بسیار اندک سازمانهای بین المللی و کشورهای اهدا کننده در سالهای اخیر تنها 5 درصد هزینه ها و نیازهای پناهندگان را پوشش داده است ، بنابراین با این شرایط دیگر پذیرش جمعیت آوارگان داخلی و آوارگان داخلی امکان پذیر نیست. افراد در ایران
5. در این زمینه ، من بر ایفای نقش متناسب و نه بیش از سهم عادلانه کشورم در این مسئولیت بین المللی اصرار دارم و از جامعه بین المللی و دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهندگان می خواهم که در این زمینه کمک کرده و اقدامات لازم را انجام دهند. مراحل پایان دادن به آن برای تقسیم این کار ناعادلانه و جلوگیری از سایر مشکلات اقتصادی و اجتماعی برای کشورهایی مانند ایران ، که میزبان تعداد زیادی پناهنده است.
4- جمهوری اسلامی ایران ، در مقابل حمایت مستمر از پناهندگان ، از دفتر کمیسر و جامعه بین المللی می خواهد تا از حمایت کافی و عادلانه برخوردار باشند و برای حل دائمی این برنامه ، برنامه ای شفاف و مدون داشته باشند. مسئله
1- در حال حاضر ، درخواست اولیه و فوری ما از جامعه بین المللی این است که علل اصلی پناهندگی را برطرف کرده و به طور خاص برای یکبار برای همیشه به درخواست های بی ثبات کننده و مولد پناهندگی پایان دهیم.
وی افزود: بی ثباتی در افغانستان ، که امروز شاهد آن هستیم ، محصول دو دهه حضور برخی کشورها به بهانه مبارزه با تروریسم است که نتیجه 20 سال اشغال ، نابودی دارایی ها ، تخریب زیرساخت ها ، فرار مغزها ، جابجایی های داخلی و به ویژه میلیون ها پناهنده افغان در خارج از کشور آواره شده اند.
3- توجه جدی تر به “اسکان مجدد در کشورهای ثالث” به عنوان راه حل دوم برای مشارکت جامعه بین المللی در حل مشکل پناهندگان و افزایش سهمیه پذیرش پناهندگان مقیم ایران توسط کشورهای ثالث ، به ویژه کشورهای اتحادیه اروپا ، جدی ما تقاضا برای تقسیم بار مسئولیت کلی است.
به گزارش ای بی اس نیوز ، نشست سالانه کمیته اجرایی دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان با حضور مجازی دو کشور و دفتر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان برگزار شد.
مدیرکل امور خارجه و مهاجرین وزارت کشور همچنین تأکید کرد: آوارگان ، پناهجویان افغان ، به دلیل موقعیت جغرافیایی خاص خود ، جمهوری اسلامی ایران را راهی برای کشورهای اروپایی می دانند ، اما تا کنون جمهوری ایران ، که بیش از سه پذیرش می کند و نیم میلیون شهروند مجاز و مجاز نیستند.
معاون وزیر و مدیرکل اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور گفت: “زمان آن فرا رسیده است که جامعه بین المللی در شرایط سخت زیر به خواسته های جمهوری اسلامی ایران پاسخ دهد. درخواست های جمهوری اسلامی ایران به شرح زیر است:
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز