پنجشنبه , ۱ خرداد ۱۴۰۴

آماده سازی صنعت کنسرو برای عرضه ارزان تر در میادین میوه و تره بار

مدیرکل دفتر ارتقای کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران گفت: صنایع کنسروسازی به منظور متعادل‌سازی قیمت کنسرو ماهی، آمادگی دارند تا محصولات خود را 15 درصد ارزان‌تر به صورت مستقیم در میادین میوه و تره بار عرضه کنند. : این فرآورده در کنسروهای دیگر نیز یافت می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، عباس مختاری در نشست خبری کنفرانس ماهیگیری مسئولانه با بیان اینکه تلاش می کنیم تا پایان سال واردات ماهی تن را به 20 هزار تن برسانیم، اظهار کرد: در تلاش هستیم تا واردات ماهی تن را تا پایان سال به 20 هزار تن برسانیم.

وی افزود: در سال های اخیر واردات ماهی تن از نظر تخصیص پولی و سقف واردات با مشکل مواجه شده است.

مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان در بخشی دیگر از سخنان خود به کاهش صادرات کنسرو تن ماهی اشاره کرد و گفت: طی هشت ماه گذشته امسال 2 هزار و 411 تن کنسرو به ارزش 10 میلیون دلار صادر شد. این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته میزان صادرات 2943 تن به ارزش 8 میلیون دلار بوده است.

وی همچنین افزود: واردات ماهی تن در هیچ دوره ای ممنوع یا محدود نشده و در برخی سال ها حتی بیش از 50 هزار تن نیز وارد شده است.

مختاری در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به آمار فائو گفت: تولید و صید جهانی ماهی تن 7.8 میلیون تن معادل 7 درصد ارزش جهانی از نظر کمی و 8 درصد صید جهانی از نظر کمی است. ارزش.

وی با بیان اینکه در سال 1401 بیش از 200 هزار تن ماهی تن در ایران صید شده است، گفت: بیش از 136 واحد تولیدی با ظرفیت تولید 783 میلیون قوطی ماهی در سال در کشور و مصرف سرانه کنسرو ماهی داریم. در کشور حدود یک کیلوگرم وزن دارد.”

وی همچنین برای ایجاد تعادل در قیمت کنسرو ماهی گفت: کنسروها آماده هستند محصولات خود را 15 درصد ارزانتر به صورت مستقیم در میادین میوه و تره بار بفروشند. این آماده سازی در سایر محصولات کنسرو نیز موجود است.

مدیرکل دفتر ارتقای کیفیت فرآوری و توسعه بازار آبزیان در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به برگزاری همایش مسئولانه ماهیگیری، اهداف این همایش را برشمرد و گفت: ایجاد یک همایش دائمی و تخصصی بدنه مدل به عنوان نقطه کانونی برای ماهیگیران ماهی تن در غرب آسیا، هم افزایی بین سیاستگذاران و بخش خصوصی در زنجیره ماهی تن، توسعه کسب و کار و افزایش صادرات، تغییر روش قدیمی صید از ماهیگیری قلاب به ماهیگیری قلاب، تنوع ماهی تن محصولات، به روز رسانی صنایع تبدیلی و استفاده از فناوری های نوین، دسترسی و در دسترس بودن مواد اولیه و رعایت قوانین و مقررات بین المللی از اهداف آن است.

در ادامه فریبرز رجایی با بیان اینکه بیش از 45 درصد صید ما ماهی تن است، گفت: بیش از 100 هزار تن ماهی گیدر و وکیوم در ایران صید می شود که این گونه ها برای کشور ارزشمند هستند.

رئیس گروه صیادی در اعماق دریاهای سازمان شیلات افزود: ایران از نظر صید ماهی تن در غرب اقیانوس هند رتبه اول و در کل منطقه رتبه دوم را دارد 'اقیانوس هند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *