تراز تجاری منفی صمغ های کشاورزی برای اولین بار در 10 سال گذشته

به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی، وی دستاوردهای پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی را مثبت ارزیابی و برشمرد: به عنوان درآمدزایی پایدار برای پژوهشگاه تلقی شود.
به گزارش ای بی اس نیوز دکتر قدیر رجب زاده در بازدید دکتر پیمان صالحی معاون وزیر علوم از این پژوهشکده ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی گفت: شناسایی چالش های ملی در حوزه ایمنی مواد غذایی و ارائه راهکارهای خروج از کشور. آنها با پتانسیل های موجود و همچنین تامین نیازهای پژوهشی و نوآوری صنایع غذایی کشور یکی از محورهای اصلی فعالیت این پژوهشکده می باشد.
دکتر پیمان صالحی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز گفت: شبکه سازی به منظور بهره برداری مناسب از ظرفیت ها، تجهیزات و ظرفیت های موجود در کشور از اولویت های معاونت پژوهشی وزارت علوم خواهد بود. “
رجب زاده اجرای طرح تحقیقات بازار جهانی صمغ ها و آب میوه های گیاهی و تهیه نقشه راه برای آنها را برشمرد و گفت: هدف اصلی این نقشه راه کاهش وابستگی به صمغ و ایجاد زیرساخت های صادراتی و توسعه فناوری با این هدف بود. افزایش تولید و بهبود بهره وری.
وی انعقاد قرارداد پژوهشی و فناوری با 251 شرکت صنایع غذایی داخلی و 13 قرارداد تحقیقاتی با دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور را در سه سال گذشته به عنوان این مؤسسه ذکر کرد و یادآور شد: علوم و فناوری صنایع غذایی، همکاری در تدوین سند ملی ایمنی مواد غذایی. و تدوین چارچوب کلی سند ملی توسعه زعفران از مهمترین اقدامات انجام شده در پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی برای پیشبرد اهداف و ماموریت های تعیین شده بود.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: با توجه به اینکه خراسان رضوی قطب صنایع غذایی کشور است، این ظرفیت در منطقه شرق کشور وجود دارد که ظرفیت نیروی انسانی در پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی مستقر است. با بازاریابی علمی شاهد مشارکت بیشتر باشید.» صاحب صنعت باشید و درآمد خود مؤسسه را ارتقا دهید.
رئیس پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی ادامه داد: در طرح «بخش کار ملی بیوتکنولوژی» که توسط ستاد توسعه بیوتکنولوژی تدوین شده است، تولید بسته بندی آنتی باکتریال بر پایه سویه های نوترکیب با قابلیت تولید باکتریوسین به عنوان جایگزینی برای نگهدارنده های مصنوعی و بهینه سازی تولید محصولات لاکتیک سین بیوتیک بر پایه لبنیات بومی – طراحی استارتر اسید لاکتیک مهندسی شده با کاربرد صنعتی بر عهده موسسه می باشد که در حال انجام است.
absnews
رئیس پژوهشگاه علوم و صنایع غذایی از اجرای طرح تحقیقات بازار جهانی صمغ ها و آب میوه های گیاهی و تهیه نقشه راه آنها در این پژوهشگاه خبر داد و گفت: شد.