محسن گلوتی،عضو هیات مدیره سازمان شفافیت و عدالت با اشاره به اینکه بحث تعارض منافع در همه دنیا واضح، تخلف و جرم است، گفت: در همه دنیا به این موضوع رسیده اند. نتیجه گیری اینکه تضاد منافع زیرساخت بسیاری از فسادها در دستگاه های اجرایی است.
وی با اشاره به جدی بودن این موضوع در دستگاه های اجرایی، مقننه و غیره، گفت: متاسفانه در ایران نیز بحث تضاد منافع مشاهده می شود و باید احتیاط بیشتری کرد.
یکی از اعضای هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت ادامه داد: یکی از جاهایی است که متاسفانه در سال های اخیر مورد بی توجهی قرار گرفته و تضاد منافع در آن رایج است.
این سازمان غذا و دارو است که بارها به این موضوع اشاره شده و تضاد منافع در این سازمان منجر به فساد شده است.
سوء استفاده از اطلاعات دولتی برای منافع شخصی
یکی از اعضای هیات مدیره سازمان شفافیت و عدالت تایید کرد: متاسفانه هم بحث تعارض منافع و هم بحث قانون درهای گردان در این سازمان مطرح شد. قانون درهای گردان به این معناست که فردی در یک شرکت خصوصی یا خصوصی کار می کند و علایق خاصی دارد و به عنوان رئیس سازمان غذا و دارو انتخاب شده است. وی پس از نشستن بر صندلی ریاست سازمان از اطلاعات حاکمیتی برای منافع خود استفاده کرد.
گالواتی افزود: متأسفانه گاهی شاهد بودیم فردی از یک شرکت خصوصی یا خصوصی استعفا می دهد و آن را رها می کند و به سازمان غذا و دارو منتقل می شود و با تمام شدن دوره خدمتش دوباره به آن شرکت باز می گردد! این به معنای قانون درهای گردان، مهاجرت منظم از بخش خصوصی به بخش دولتی و سپس انتقال به بخش خصوصی است. این موضوع یکی از مشکلات شکل گیری فساد است.
یکی از اعضای هیات مدیره سازمان شفافیت و عدالت خاطرنشان کرد:
در برخی موارد ساده، سازمان غذا و دارو متذکر شد که این فرد شرکت خصوصی نداشته، اما باز هم از بخش خوصلتی آمده است و این اتفاق خوبی نیست، هرچند در این موارد گفته میشود که این فرد از بخش خصوصی بوده است. بخش دولتی و بر اساس منافع آنها دولت کار می کند نه بخش خصوصی.
70 درصد ارز دارویی به 5 شرکت داده شد
وی گفت: متاسفانه تضاد منافع در حوزه دارو باعث شد تا 70 درصد ارز دارویی در اختیار 5 شرکت قرار گیرد یا شرکتی که از آن به سازمان آمده است بیشترین ارز و نوع ارز را دریافت کرده است. استفاده کردند» در اختیار شرکت های منتسب به آن قرار گرفت و این پرونده ها خصوصی بود یا به عنوان رئیس سازمان غذا و دارو دیده می شد.
گالواتی تصریح کرد: بر اساس قانون همه از آزادی بیان برخوردارند، اما طبق همه تحقیقات، تضاد منافع یکی از عوامل اصلی فساد در این سازمان است.
مشارکت اتحادیه های کارگری در امور حاکمیتی
وی با بیان اینکه پس از انتصاب وزیر بهداشت، افراد زیادی برای ریاست سازمان غذا و دارو به وی معرفی شدند، اظهار داشت: سوابق این افراد نشان می دهد که اکثر آنها با هم تضاد منافع دارند و عجیب ترین چیز. این است که اخیرا
انجمن ها، اتحادیه ها و فعالان حوزه پزشکی آنقدر جسارت کرده اند که در رسانه ها اعلام کرده اند که اگر فردی تضاد منافع نداشته باشد نمی تواند رئیس سازمان غذا و دارو باشد، بنابراین اظهارات خطرناکی برای نظام اسلامی است. جمهوری ایران.
یکی از اعضای هیات مدیره دیده بان شفافیت و عدالت گفت: دیده بان شفافیت و عدالت از وزیر می خواهد که تسلیم فشارها نشود زیرا این افراد به دنبال منافع خود هستند نه مردم و برای مردم مشکل ایجاد می کنند. سلامتی مردم
نامزدها تضاد منافع دارند
گالواتی با بیان اینکه وزیر بهداشت باید در این زمینه قاطعیت داشته باشد و به دور از تضاد منافع از مردم کمک بگیرد، گفت: وجود تضاد منافع در افراد پیشنهادی فعلی یک ضعف بزرگ است و اگر این اتفاق بیفتد. سازمان دیده بان شفافیت و عدالت در این خصوص بیانیه ای صادر خواهد کرد و از سوی رئیس جمهور و سایر مراجع به اطلاع ملت ایران خواهد رسید. دیده بان شفافیت و عدالت اقداماتی را انجام خواهد داد که منطبق بر منافع افرادی باشد که همیشه به خدمات بهداشتی نیاز دارند و از وزیر بهداشت می خواهیم که به دور از جانبداری و تضاد منافع تصمیم درستی بگیرد.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/17541/%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%AA%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85-%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%AE%D8%A7%D9%84%D8%AA-%D8%B3%D9%86%D8%AF%DB%8C%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D9%86%D8%B4%D9%88%DB%8C%D8%AF
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز