در این پیام آمده است: با سلام و احترام. اینجانب به عنوان یکی از اعضای جامعه پزشکی که عمر خود را صرف خدمت به بیماران در حد توان و تلاش علمی خود برای تربیت نیروهای متخصص، فوق تخصص و محقق با آموزش و انجام تحقیقات در زمینه هپاتیت، مردم و بیماران در چند هفته اخیر برای شرکت یا عدم حضور در انتخابات و اینکه چه انتخابی از من پرسیده شد و برای پاسخ به سوالات آنها نیاز به شناخت دیدگاه ها و برنامه های کاندیداهای حوزه سلامت دارم.
قشر تحصیل کرده در کنار جامعه است و این برای خدمت به این جامعه با وجود هجمه های احمق ها و نادانان است. لازم دانستم که این آقایان یا نمایندگانشان برای تنویر افکار عمومی پاسخ سوالات زیر را به صراحت منتشر کنند.
1. امروزه ارائه دهندگان خدمات در تمامی سطوح از پزشکان، پرستاران، ماماها، کارشناسان بهداشت و سایر عزیزان از وضعیت خود ناراضی هستند و دلایل آن متفاوت است. مانند سیستم پرداخت ناعادلانه، سختی کار، مشکلات اجتماعی و حقوقی و افزایش توقعات… آیا جناب عالی با مشورت و مذاکره با جامعه پزشکی و برنامه ریزی دقیق بلندمدت این مشکلات را حل می کنید یا ظرفیت پذیرش را افزایش می دهید. دانشجویان در همه این دوره ها؟
2. جامعه و عموم مردم از دریافت خدمات پزشکی ناراضی هستند و در زمینه روش های درمانی، خدمات سرپایی و بستری، عدم پوشش مناسب برخی خدمات با نرخ های بالا، عدم دسترسی مناسب به برخی خدمات و اجباری بودن مشکلات فراوانی وجود دارد. پرداخت مبالغ غیر متعارف و غیره جناب رئیس جمهور برای رفع این مشکلات چه اقداماتی انجام می دهید؟ آیا با شعارهای پوپولیستی رضایت مردم را جلب می کنید؟ یا با بهره مندی از تجربیات کشورهای پیشرفته در حوزه سلامت در دنیا مانند برنامه های پزشکی خانواده و نظام ارجاع در ساختار نوسازی سیستم جامع و جامع شبکه خدمات سلامت.
آیا شما مداخله درمانی خواهید کرد؟
3- غالباً به جای راه حل منطقی و برنامه ریزی شده، دولت به طرح اجبار پزشکان برای پیوستن به مناطق محروم متوسل می شود و با وجود توسعه دانشگاه ها در همه فرمانداری ها و برخی شهرها، هنوز سیستم وزارتخانه در استفاده از زور و خشونت ناکام مانده است. اعزام پزشکان به اردوگاه های اجباری خوب است مشکلات جامعه را از نزدیک درک کنیم، اما اتفاقی که افتاد استفاده از نیروی ارزان قیمت بود، آیا انتظار خدمات رسانی مطلوب به مردم مناطق محروم در این راه وجود دارد؟ آیا خبر خودکشی و سیل عظیم مهاجرت این دسته از خدمتگزاران و مددکاران ما را بیدار خواهد کرد؟ برنامه شما چیست؟
4. آیا در راستای تداوم خدمات مطلوب بهداشتی و ارتقای شاخص بهره مندی مردم از خدمات اولیه بهداشتی و مشکلات فراوان پیش رو از جمله بی ثباتی در سیستم تامین، تخصیص و تعیین مرز منابع، پراکندگی در مدیریت هزینه های سلامت، ناکارآمدی سیستم بیمه پایه، عدم تعادل در بعد کمیت و کیفیت بسته بیمه درمانی پایه و پوشش جامع ناکافی برای پوشش هزینه های خدمات، استراتژی خروج شما از وضعیت آینده چیست؟
5. با توجه به مسئولیت پذیری و پاسخگویی بخش بهداشت، ناکافی بودن فرآیندهای آموزشی در نظام ارائه خدمات از یک سو و افزایش ظرفیت های فاقد صلاحیت و ناقص.
شواهد علمی و محاسباتی و لزوم ارتقای کمی و کیفی حوزه های دانش و مهارت برای احراز صلاحیت بیشتر فارغ التحصیلان برای انجام وظایف و مسئولیت های حرفه ای چه سازوکارهای اجرایی برای غلبه بر شرایط موجود در برنامه های خود دارید؟
6. داستان تلخ طب سنتی. جناب کاندیداهای محترم امروز در مطب یک بیمار مبتلا به هپاتیت خودایمنی در اثر مصرف دوزی که ترکیب و شرح آن را نمی دانیم و فقط خدا می داند که با تلاش پزشکان و محققین در سراسر کشور حضور داشته است دچار عوارض شد. جهان قرن هاست و دکتری که مدعی حل مشکلات پزشکی در این دوره و زمانه است، آیا مدعیان پزشکی ناپایدار و مبتنی بر شواهد را به جای آنها قرار می دهید؟ کتاب داخلی را سوزاندند و قانون را پاسخگو نبودند. در طول تحصیل و پس از ساعت ها تلاش برای سلامتی افراد در اورژانس، بخش و درمانگاه، این کتاب را زیر سرمان می گذاشتیم یا در پنجره اتاق می گذاشتیم و آن را گرامی می داشتیم که همه افراد جامعه در تعیین سرنوشت خود مسئول هستند، اما در استفاده از این حق آزادند، ما منتظر پاسخ روشن این آقایان هستیم.
منبع خبر: https://www.saalemnews.com/news/17027/%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%82%D8%A7%D8%B7%D8%B9-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%DB%8C-%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D8%AA-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AF
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز