جمعه , ۲ خرداد ۱۴۰۴

آفریقا پتانسیل خوبی برای سرمایه گذاری فراسرزمینی در کشاورزی/حمل و نقل دارد


یکی از اعضای هیئت مدیره انجمن فرهنگ فراسرزمینی گفت: آفریقا بسیار مستعد فرهنگ فراسرزمینی است. البته فاقد زیرساخت های لازم است و باید علاوه بر توجه به کشاورزی فراساحلی، در حوزه حمل و نقل و لجستیک به ویژه حمل و نقل دریایی، سرمایه گذاری اساسی برای افزایش سرعت دسترسی تجار و بازرگانان در فرآیند واردات انجام شود. . و صادرات.

علی رضوانی زاده در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در پاسخ به اینکه آفریقا چه ظرفیت هایی برای کشت فراساحلی دارد؟ وی گفت: بیش از 20 سال است که بخش خصوصی و دولتی به کشاورزی فراساحلی در آفریقا روی آورده اند. اما متاسفانه نبود حضور پایدار و نبود نقشه راه در گذشته و حال، دستیابی به امنیت غذایی پایدار را با مشکل مواجه کرده است. یعنی دوره‌ای که درآمدهای نفتی افزایش می‌یابد، سرمایه‌گذاری در کشت فراساحلی کم‌رنگ می‌شود و وقتی این درآمدها کاهش می‌یابد و با مشکل مواجه می‌شویم، توجه می‌کنیم.

وی ادامه داد: آفریقا ظرفیت بسیار خوبی برای کشت فراساحلی دارد اما توجه دولت ها به آفریقا و کشاورزی فراساحلی فراز و نشیب هایی داشته است در حالی که این روند باید پایدار باشد. خوشبختانه دولت سیزدهم تمایل به توجه و اقدام برای توسعه همکاری های همه جانبه اقتصادی با آفریقا و کشاورزی فراساحل دارد و امیدواریم با روی کار آمدن وزیر جدید جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی کشاورزی فراساحلی کشور، سرزمینی شود. کشاورزی و امنیت غذایی، شاهد رونق و تثبیت تجارت و سرمایه گذاری خواهیم بود.بیگانه بودن در کشورهای هدف فراساحلی.

سرمایه گذاری های اساسی باید در حمل و نقل و لجستیک انجام شود

عضو هیئت مدیره انجمن کشت فراسرزمینی افزود: آفریقا بسیار مستعد کشت فراسرزمینی است و البته فاقد زیرساخت های لازم است که فقر نیز فرصتی برای آن است و کار را سخت می کند. توجه به کشاورزی فراساحلی در حوزه حمل و نقل و لجستیک به ویژه دریانوردی و سرمایه گذاری اساسی برای افزایش سرعت دسترسی تجار و بازرگانان در فرآیند واردات و صادرات ضروری است. این سرمایه گذاری های فراساحلی در بخش هایی غیر از کشاورزی هم سودآور است و هم به تقویت روابط دیپلماتیک و اقتصادی کمک می کند.

ایجاد صندوق سرمایه گذاری فراساحلی

رضوانی زاده گفت: چالش دیگری که در فرهنگ فراساحلی با آن مواجه هستیم، عدم سرمایه گذاری در این بخش است. تثبیت روابط اقتصادی با سایر کشورها مستلزم سرمایه گذاری مشترک است. کشورهایی که در تجارت خارجی موفق ترند توانسته اند با سرمایه گذاری مستقیم و مشترک در سایر کشورها جایگاه دائمی خود را حفظ کنند. این مشکل با ایجاد صندوق سرمایه گذاری فراساحلی حل خواهد شد.

به صنایع تبدیلی و تبدیلی نیاز داریم

به گفته وی، در حوزه کشاورزی فراساحلی علاوه بر توجه به کشاورزی و تولید، نیازمند صنایع تبدیلی و تبدیلی هستیم. به عبارت دیگر، علاوه بر سرمایه گذاری در کشاورزی فراساحلی کشورها، باید به زیرساخت های لجستیکی نیز توجه شود.

این فعال بخش خصوصی افزود: پیگیر کشت فراساحلی آبخوان و محصولات وارداتی مانند ذرت و دانه های روغنی در آفریقا هستیم. علاوه بر محصولات آبی، بخش خصوصی پررونق ایران بزرگترین مزرعه پنبه جهان را در آفریقا ایجاد کرده است که مالک آن یک کشاورز ایرانی سرمایه‌گذار فراساحلی در آفریقا است و همچنین بزرگترین تولیدکننده ابریشم در قاره آفریقا است که می‌تواند امنیت شغلی ایجاد کند. برای بیش از 3 میلیون نفر در زمینه فرش و صنایع دستی کشور موثر باشید.

به گفته وی، اگرچه کشاورزان به کشت فراساحلی محصولات کشاورزی توجه دارند، اما به دنبال توسعه صنایع جانبی نیز هستند و ایرانی ها به جز محصولات اساسی در اوگاندا، کنیا، چاد، غنا و آفریقای جنوبی در زمینه های دیگری نیز فعال هستند.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *