سایر موضوعات

آغاز نمایشگاه بهاره با 20 درصد تخفیف


مدیرکل وزارت صمت اعلام کرد:

محسن گرجی گفت: به جز نمایشگاه بهاره که در 4 نقطه شهر برگزار می شود، فروش ویژه پوشاک، کیف و کفش نیز داریم و محصولات این فروشگاه ها با حداقل 20 درصد تخفیف عرضه می شود.

به گزارش خبرنگار بازرگانی خبرگزاری آنا، محسن گرجی مدیرکل دفتر صنعت و پوشاک وزارت حراست طی نشستی به تشریح برنامه های این وزارتخانه در منطقه زمگا بهاره پرداخت.

او گفت که امسال این وزارتخانه بر فروش دیجیتال و تامین پوشاک اقتصادی متمرکز شده است. امسال در جشنواره فروش عید یک نوآوری جدید داریم. امسال بیشتر روی فروش دیجیتال و بستر اینترنتی تمرکز داریم، ضمن اینکه طرح پوشاک اقتصادی برای حمایت از اقشار متوسط ​​و ضعیف داریم که کیفیت قابل قبولی دارد. .

وی ادامه داد: علاوه بر نمایشگاه بهاره که در 4 نقطه شهر برگزار می شود، فروش ویژه پوشاک از جمله کیف و کفش نیز داریم و محصولات این فروشگاه ها با حداقل 20 درصد تخفیف عرضه می شود.

گرجی گفت: این فروش ویژه از 15 تا 26 مارس اجرا می شود. البته این جشنواره در برخی استان ها آغاز شده است. امسال 4 پلتفرم فروش داریم و مردم می توانند با مراجعه به این پلتفرم ها (سایت یا اپلیکیشن) محصولات مورد نیاز خود را خریداری کنند.

تاکنون بیش از 60 هزار غرفه بر روی این سکوها ایجاد شده است و مردم از دورافتاده ترین نقاط کشور روی این سکوها غرفه گرفته اند.

وی ادامه می دهد: میزان رضایت و نظرات مثبت تاثیر مستقیم دارد. الگوریتم این پلتفرم ها به گونه ای طراحی شده است که رضایت بخش ترین کیوسک ها در صفحه اول قرار می گیرند و از نظر قیمت نیز همین روش حاکم است بنابراین هیچ فروشنده ای در فروش با قیمت بالا سود نمی برد.

وی در خصوص گرانی پوشاک و افت تقاضا گفت: تلاش بر این است که برای شب عید به مکان های فروش تضمینی اجناس با قیمت مناسب اطلاع رسانی شود. البته بخشی از گرانی پوشاک ناشی از تورم تولیدکننده است. آخرین گزارش ها همچنین نشان می دهد که شاخص تورم پوشاک در پاییز حدود 5 درصد است اما اجاره بها بالای 2 درصد بوده است.

این مقام مسئول گفت: شاخص تورم مصرف کننده از خرداد تا دی ماه کاهش یافت. در دی ماه 2.2 درصد بود اما در این 2 ماه به 3 درصد رسید. نکته اصلی این است که شاخص تورم پوشاک خیلی بالا نیست. به نظر ما افزایش قیمت زیادی در پوشاک وجود ندارد و این محصول قابل خرید است.

گرجی در خصوص فروش برندهای خارجی در بازار ایران گفت: در سال 1395 مجوز واردات پوشاک به مجموعه های خاصی داده شد و در سال های بعد به دلیل محدودیت ارزی واردات کاملا متوقف شد و مجوزی صادر نشد.

وی افزود: بر اساس ادعای شرکت ها، برندهایی که قبلاً مجوز داشتند در حال حاضر در بازار داخلی تولید می کنند و محصولات آنها وارد نمی شود. اثبات این ادعا کمی زمان می برد، زیرا سؤال پیچیده است.

مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صمت افزود: اگر در داخل تولید کنند، دیدگاه متفاوتی خواهیم داشت، اما نحوه نظارت و تعامل با این شرکت‌ها در سال آینده مشخص می‌شود. علاوه بر این، چرخ خیاطی، نیروی کار، تامین مواد اولیه، قراردادهای فرعی و غیره. از این شرکت ها بررسی شده و سایر بررسی ها در حال انجام است.

گرجستان در پاسخ به این سوال که آیا این شرکت ها محصولات تولید شده در کشور را با نام برند خارجی عرضه می کنند؟ وی گفت: این واحدها اجناس را با نام برندهای خارجی به فروش می رسانند.

وی در خصوص تجارت چمدان و پوشاک نیز گفت: تجارت چمدان به صورت بار مسافری منعی ندارد اما در حال تعیین سقف برای آن هستیم و نظر ما این است که بخشی از سقف آن باشد. وزن دار

گرجی در خصوص حمایت وزارت حراست از تامین مواد اولیه پوشاک نیز گفت: حمایت ما از مواد اولیه با تعرفه مرتبط است; سال گذشته تعرفه مواد اولیه از 4 درصد به 1 درصد کاهش یافت و امسال با تعاملی که با مجلس انجام دادیم، تعرفه مواد اولیه پوشاک برای سال آینده همان 1 درصد خواهد بود.

absnews

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا