معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با صدور بخشنامه ای به استان های مختلف از امروز (10 بهمن) اقدام به حذف گله های جوجه های گوشتی بالای 64 هفته کرد.
در این بخشنامه تصریح شده است: بر اساس مصوبه 20 دی ماه 1401 کارگروه برنامه ریزی تولید گوشت مرغ کشور و مطابق با مدیریت گله های جوجه های گوشتی، فراخوان شد. که از اول بهمن ماه 1401 تا اطلاع ثانوی، حذف گله های گوشتی غیر تولکی بالای 64 هفته و گله های تولکی بالای 90 هفته نیازی به مجوز از این اداره ندارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «امید امینی» مدیرکل معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی بخشنامه صدور مجوز حذف گله های مرغ از کباب شدن را صادر کرد. 64 هفته از روسای معاونان بهبود تولیدات دامی سازمان های جهاد کشاورزی استان های خراسان شمالی، کرمان، خراسان جنوبی و گیلان.