چهارشنبه , ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

آغاز ساخت رادارهای محلی هواشناسی/سیستم هشدار سیل در تمام نقاط کشور فعال می شود

رئیس سازمان هواشناسی کشور یکی از نیازهای اساسی مدیریت بحران کشور را ایجاد و اشتراک بانک اطلاعاتی دانست که مناطق آسیب‌پذیر جغرافیایی را برای تجزیه و تحلیل دستگاه‌های مرتبط مانند هواشناسی فراهم کند.

** حضور رئیس سازمان هواشناسی کشور در نشست فصلی مدیران کل مدیریت بحران کشور در قم

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت مخاطرات اقلیمی نیز با ارائه آماری از اثرات اقلیمی و مخاطرات اقلیمی در سایر نقاط جهان، بر لزوم مماشات و اعتمادسازی در جامعه به ویژه از طریق رسانه ها تاکید کرد.

تاج بخش در این دیدار با اشاره به وضعیت بارندگی در کشور و اثرات تغییرات اقلیمی و ناهنجاری های ایجاد شده، تغییر کاربری اراضی را یکی از مشکلات عمده مدیریت بحران در صورت وقوع بارندگی و سیل عنوان کرد و افزود: : در برخی از کشورهای دنیا روش های استحصال آب انجام می شود اما این روش در بهترین حالت می تواند 12 درصد بارندگی را افزایش دهد.

وی خاطرنشان کرد: روش‌های استحصال آب اگرچه در برخی مناطق از جمله رفع مه و تگرگ مؤثر است، اما روشی متداول و مقرون‌به‌صرفه برای تأمین منابع آبی نیست و خسارت‌های دیگری بر جای می‌گذارد.

معاون توسعه و پیش بینی سازمان هواشناسی کشور در این جلسه به تشریح ماتریس هشدار پرداخت و دو موضوع احتمال وقوع و تاثیر وقوع را در صدور اخطارها برجسته کرد و به سوالات برخی از مسئولان پاسخ داد.

سیدمحمدتقی شاهچراغی خاطرنشان کرد: در خوش بینانه ترین حالت 30 هزار هکتار از منطقه استان قم به کانون بحرانی ریزگردها تبدیل شده است و از ابتدای امسال تاکنون شهر قم بیش از 130 روز ناسالم را تجربه کرده است.

در نشست فصلی مدیران کل مدیریت بحران کشور در قم عنوان شد

وی استفاده از مدیریت علمی و اصل پیشگیری در مدیریت بحران را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: رهبری استان از توسعه هواشناسی و مشارکت استان در تمامی توانمندی های سازمان هواشناسی و پژوهشگاه هواشناسی و علوم جوی حمایت می کنند. .

به گزارش گروه اقتصادی و کارآفرینی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت راه و شهرسازی، سحر تاج بخش در سفر به استان قم با معاون مدیریت و منابع استانداری قم با استاندار قم دیدار و گفتگو کرد. توسعه، رئیس پژوهشکده هواشناسی و علوم جوی کشور و مدیرکل هواشناسی استان. .

استاندار قم نیز در این دیدار با بیان اینکه اقلیم سرزمینی و جغرافیایی ایران همچنان در معرض بسیاری از بلایای طبیعی است، موضوع تغییر اقلیم در سطح ملی و جهانی مانند پدیده خشکسالی و گرد و غبار را برجسته کرد. که یکی از موضوعات مهمی است که چالش های جدیدی را ایجاد کرده است. .

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه فعال سازی همزمان زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری برای راه اندازی سامانه هشدار سیلاب ضروری است، گفت: در این راستا، سامانه هشدار سیلاب در حال اجرا است. وی نصب و فعال سازی این سامانه را در حال حاضر در 530 نقطه کشور برشمرد و افزود: تلاش دولت برای نصب و فعال سازی ایستگاه های هشدار سیل در اقصی نقاط کشور است که اجرای آن در نرم افزار و کار سختی است. سخت افزار تجهیزات به طور همزمان

رئیس سازمان هواشناسی کشور با تاکید بر لزوم افزایش توان برنامه در حال توسعه هواشناسی گفت: سازمان تجهیزات لازم برای توسعه ایستگاه های هواشناسی را از محل اعتبارات ملی تامین می کند اما اعتبارات لازم برای ایجاد زیرساخت ها باید تامین شود. از استان تامین می شود که نیازمند حمایت مسئولان استانی به ویژه استاندار است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور بابیان اینکه ایران به حداقل 16 رادار جدید هواشناسی نیاز دارد، گفت: با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ساخت ملی رادارهای هواشناسی آغاز شد و تا تکمیل آن راه زیادی در پیش است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور همچنین در نشست فصلی مدیران کل مدیریت بحران کشور در قم، در کنار معاونان توسعه مدیریت و منابع، توسعه و پیش بینی، رئیس پژوهشکده هواشناسی و علوم جوی کشور و مدیرکل و معاون هواشناسی استان قم. .

تاج بخش با اشاره به لزوم توسعه رادارهای هواشناسی گفت: ایران به حداقل 16 رادار جدید هواشناسی نیاز دارد و ساخت هر رادار هواشناسی بیش از 50 میلیارد تومان نیاز دارد.

absnews

وی تحریم تجهیزات رادار هواشناسی را از دیگر موانع توسعه شبکه راداری دانست و خاطرنشان کرد: با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ساخت کشوری رادارهای هواشناسی آغاز شده و در حال انجام است. راه طولانی برای تکمیل آنها

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *