آش شیل کلامکار یک سوپ دلچسب + عکس مراحل پخت • رکنا


به گزارش رکنا، بوته ساخته شده در سبک های مختلف. بعضی ها فقط داخل لنزها آنها می ریزند و بعضی ها مثل من همه لوبیاهای خوشمزه را با قاشق می ریزند، اما موضوع مشترک بین همه سبک ها گوشت است. برای این سوپ می توانید از گوشت ناهار یا گوشت گردن استفاده کنید، من از دومی استفاده کردم. بسیاری از مردم این سوپ را برای صبحانه می خورند، اما من چند تا نارگیل این سوپ خوشمزه رو برای ناهار درست کردم. خوب حالا با کمی حوصله و ذوق، هفته را با یک غذای خوشمزه خانوادگی بگذرانیم.
عناصر:
گوشت گردن 200 گرم
یک پیاز متوسط برای پختن گوشت
زردچوبه و کمی فلفل برای پخت گوشت
1/2 فنجان نخود و لوبیا
یک فنجان ماش
یک فنجان عدس
نصف فنجان لوبیا چشم بلبلی
نصف فنجان برنج نیم دانه
نیم کیلو سبزیجات شامل تره، جعفری، شوید، مرزه و ترخون
ادویه ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه و فلفل قرمز به میزان لازم است
پیاز داغ
یک قاشق نعنا
در صورت تمایل پوره سیر
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با پیاز و کمی فلفل و زردچوبه می گذاریم تا خوب بپزد. سپس استخوان را جدا کرده و گوشت را رنده می کنیم. سپس حبوباتی را که از قبل خیس کرده ایم جدا می پزیم. پیاز داغ را در تابه بریزید و ادویه ها را اضافه کنید. سپس برنج را اضافه کرده و نیمی از آب را در تابه بریزید و اجازه دهید برنج کمی نرم شود. لوبیای پخته شده را اضافه کنید سپس گوشت پخته شده را اضافه کنید. مدام با حرارت ملایم هم بزنید تا سوپ بپزد و تثبیت شود. در پایان سبزیجات پخته شده را اضافه کنید. اگر مرزه و ترخون در دسترس نباشد، می توان آنها را نیز خشک کرد. این سوپ یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است. پس آماده شوید و در کنار خانواده لذت ببرید.
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-892176>منبع:
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا