سایر موضوعات

توصیه هایی برای پرورش دهندگان تب کریمه کنگو



مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: خوشبختانه هیچ موردی از بیماری تب کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین دام و انسان است در کشور گزارش نشده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیماامین اسدی وی افزود: تشخیص و درمان تب کریمه کنگو در کشور وجود دارد و امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری در هر نقطه از کشور وجود دارد.

مدیر روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور یادآور شد: این بیماری بین انسان و دام مشترک است و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان نیز به آن مبتلا می شود.

V وی گفت: این بیماری با رعایت چند اصل ساده بهداشتی افزایش نمی یابد که به شرح زیر است.

1- کنه ناقل بیماری را با سمپاشی و استحمام دام و سمپاشی و ضدعفونی محل پرورش از بین ببرید.

2- از له کردن کنه با دست و یا له کردن کنه روی بدن حیوان خودداری کنید

3- از تماس مخاط بدن با ترشحات و خون حیوانات خودداری کنید

4- از کشتار دام در مکان های غیر مجاز خودداری کنید

5- گوشت قرمز مورد نیاز را از مکان های مطمئن و تحت نظر دامپزشکی تهیه کنید

6- نگهداری کامل از لاشه تازه حیوان به مدت 24 ساعت در یخچال.

7- وسایل حفاظت فردی در تماس با ترشحات و خون حیوانات (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)

8- از خوردن جگر خام و نیم پز و گوشت نیم پز خودداری کنید

9- این ویروس به گرما حساس است، بنابراین پختن گوشت ویروس را کاملا از بین می برد

10- در صورت صدمه یا ضایعه پوستی هنگام ذبح و بروز علائم بیماری سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا