سایر موضوعات

آخرین وضعیت رفع تداخل پلاک کشور شیخ شعبان

نیازی خاطرنشان کرد: برخی افراد به دلیل عدم آگاهی از قانون و یا تغییر کاربری عمدی زمین کشاورزی بدون مجوز از ارگان هایی که قانونگذار مشخص کرده اقدام به این کار می کنند که تخلفی است که طبق قانون با آن برخورد می شود.

رئیس سازمان امور اراضی کشور افزود: گاهی در شناسایی اراضی ملی اختلافاتی وجود داشت و اراضی ملی به عنوان مستثنیات اعلام می شد و سازمان منابع طبیعی نیز از طرف دولت سند می گرفت و اختلاف بین مردم و دولت حدود 60 سال است که وجود دارد و در محاکم مربوطه و کمیسیون های ماده واحده به صورت موردی برای رفع تداخل این پرونده ها بررسی شده است که با افزایش اختلافات، قانون تصویب و ابلاغ شد. در شوراي اسلامي تنها پس از بررسي كميسيون هاي تخصصي رفع تداخل كارهاي جهاد كشاورزي و در صورت تشخيص استثناء، قرار شد زمين به مردم بازگردانده شود.

وی با بیان اینکه زمین خواری به دو صورت صورت می گیرد، خاطرنشان کرد: بحث دیگر این است که خارج از محدوده در شهرها تغییر کاربری اراضی کشاورزی ممنوع است و کمیته مربوطه باید در این خصوص رای صادر کند. .

رئیس سازمان امور اراضی کشور با اشاره به چگونگی کمیسیون رفع تداخل بین پلاک هایی که رای قطعی دارند، توضیح داد: روش مشخص است اگر قاضی برای کل پلاک و همه معرفی شده ها رای صادر می کرد، تصمیم گیری می شود. قطعی و برای همه معتبر است، اکنون دولت از طرف کشاورز وارد عمل شده و موضوع را بررسی می کند.

نیازی ادامه داد: نزدیک به یک هزار و 300 هکتار از اراضی شیخ شعبان که بین دولت و مردم مورد مناقشه قرار گرفته است به نفع مردم مستثنی شناخته شده و سند آن برای مردم صادر می شود. پایان سال

صفدر نیازی 30 مهرماه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اجرای دو قانون زمین در کشور گفت: قانون اصلاحات ارضی در سال 1340 و قانون ملی شدن اراضی در سال 1341 ابلاغ و اجرا شد که در اراضی به اجرا درآمد. کشور به طور کلی کشور در پی اجرای قانون اصلاحات ارضی برخی از اراضی را مستثنی دانست و پس از صدور سند به مردم مسترد شد و برخی نیز پس از اجرای قانون به عنوان اراضی ملی شناخته شد. قانون ملی شدن

ای بی اس نیوز/ چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: نزدیک به 1300 هکتار از اراضی شیخ شعبان مورد مناقشه دولت و مردم به نفع مردم مستثنی شناخته شده است و سند آن برای مردم صادر می شود. مابقی پلاک های مورد مناقشه چهارمحال و بختیاری یعنی حدود 56 درصد از خاک نیز تا پایان سال اعطا می شود.

نیازی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری یکی از استان های پیشرو در بحث حل اختلاف و مستثنیات اراضی ملی است، گفت: طی 6 ماه گذشته 21 درصد از اراضی مورد اختلاف این استان حل شده است. دولت در حوزه اراضی تمام می شود و تکلیف مشخص می شود و سازمان ثبت نیز قول داده است که سند مستثنیات زمین را صادر کند، امیدواریم در چهارمحال و بختیاری تداخل اراضی ملی و مستثنیات توسط سازمان ثبت احوال تکمیل شود. آخر سال.

وی در خصوص اراضی مورد اختلاف مردم و دولت در روستای شیخ شعبان شهرستان بن در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: این پلاک یکی از پلاک های معروف استان است و حدود 7 هزار و 600 هکتار از این پلاک را شامل می شود. متعلق به منابع طبیعی است. مستثنیات مردمی اعلام شد، امروز بررسی قسمت دیگری از این پلاک که در کمیسیون بررسی شده انجام شده و کمیسیون نظر نهایی را خواهد داد.

انتهای پیام

رئیس سازمان امور اراضی کشور افزود: تاکنون برای 10 درصد اراضی کشاورزان سند تک برگی صادر شده است و تلاش داریم تا پایان سال به این رقم به 30 درصد برسیم.

وی با اشاره به اینکه بر اساس آخرین آمار کشور تاکنون 6 هزار و 500 پلاک از تداخل پاکسازی شده است، گفت: همچنین 4 میلیون و 600 هزار هکتار از 18 میلیون هکتار اراضی معاف کشور پس از بررسی از تداخل پاکسازی شد. و نزدیک به یک میلیون هکتار از اراضی کشور که در گذشته دارای اسناد ملی بوده و به عنوان استثناء شناخته شده است به نفع مردم سند صادر می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا