دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴

آخرین وضعیت راه آهن شلمچه – بصره

به گفته مدیرعامل شرکت راه‌آهن، طی دو ماه گذشته پیت‌هایی در نقطه صفر مرزی ایران و عراق برای ادامه عملیات اجرایی راه‌آهن شلمچه – بصره سازماندهی شده است.

به گزارش ای بی اس نیوز، ایجاد خط ریلی شلمچه – بصره در 20 سال گذشته مطرح بوده و در این سال ها همواره فراز و نشیب هایی داشته است، اما به دلایل متعددی از جمله حضور داعش در عراق، کمبود اعتبار و کمبود. توافق با عراق برای واگذاری زمین نیاز هرگز به مرحله اجرا نرسیده بود.

شروع مطالعات نهایی و اجرای پروژه راه آهن شلمچه- بصره در سال 1400 به دلیل تصمیمات مقامات عراقی به تعویق افتاد. به خصوص که مسیری که برای ساخت راه آهن بین دو کشور در نظر گرفته شده بود نیازمند پاکسازی مین بود. همزمان رستم قاسمی – وزیر سابق راه و شهرسازی – با مقامات عراقی دیدار کرد تا زمینه را برای توافق با عراق در ارتباط ریلی ایران با این کشور فراهم کند.

البته در این میان خبر خودداری عراق از ادامه این پروژه همه جا شنیده می شود. اما از آن زمان تاکنون دیدارهای مقامات دو کشور ادامه داشته و مقامات جمهوری اسلامی ایران از جمله مهرداد بذرپاش – وزیر راه و شهرسازی – و سیدمیاد صالحی – مدیرعامل شرکت راه آهن آهن – همچنان پیگیر بوده اند. یکدیگر. از این پروژه آگاه است.

فروش راه آهن شلمچه – بصره

شلمچه – بصره، گامی رو به جلو برای تجارت با عراق

فروردین ماه بود که وزیر راه و شهرسازی از آغاز ساخت خط ریلی شلمچه – بصره و پل متحرک توسط دو کشور خبر داد و همزمان از قول عراقی ها برای هزینه 215 میلیارد عراقی خبر داد. دینار برای ساخت این پروژه و تکمیل این پروژه نیز در سال 2023 تاکید کرد.

آخرین وضعیت راه آهن شلمچه – بصره

صالحی در خصوص آخرین وضعیت راه آهن شلمچه – بصره چندی پیش توضیح داد که راه آهن شلمچه – بصره مملو از میدان های مین است و پاکسازی این مسیر زمان زیادی می برد. تاکنون بیش از 1600 مین در این مسیر کشف یا خنثی شده است که به ما امکان ساخت تقریباً 1.5 کیلومتر راه آهن را داده است. سپس زیرساخت ها و سپس روکش سازی انجام شود و ریل های راه آهن کشیده شود تا بتوانیم وارد خاک عراق شویم.

وی همچنین توضیح داد: طی تفاهمی که با طرف عراقی داشتیم، طی دو ماه گذشته با حضور معاون اول رئیس جمهور و نخست وزیر جمهوری عراق، کلنگ در نقطه صفر به اهتزاز در آمد. مرز برای ادامه کار.

مدیرعامل شرکت راه آهن ادامه داد: این پروژه سه قسمت داریم. حدود 16 کیلومتر راه اولیه است که باید پاکسازی شود و طرف ایرانی این کار را انجام می دهد، 16 کیلومتر دیگر راه است که در وسط بصره به اروندرود می رود که جزیره سندباد در آنجا قرار دارد و باید پل بسازیم. بر فراز این رودخانه که ویژگی های خاصی دارد و باید باز شود. پس از آن طبق نقشه جدیدی که راه آهن عراق در اختیار ما قرار داده است، پس از طی مسافتی کوتاه وارد ایستگاه جدید نزدیک بصره می شود و از آنجا به کربلا متصل می شود.

انتهای پیام

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *