سایر موضوعات

آب اهواز بدون فیلتر قابل مصرف نیست



ای بی اس نیوز/خوزستان یکی از اعضای هیات علمی دانشکده آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به وضعیت کیفی آب در اهواز گفت: آنچه می بینیم بخشی از واقعیت است اما آنچه گزارش می شود بخشی از واقعیت نیست. . شما باید ثابت کنید که مشکلی وجود دارد و باید با مطالبه مشکل حل شود.

دکتر مهدی قمشی در نشست بررسی سیستم های آب و سازه شهری اهواز که در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، اظهار کرد: مردم مصرف کننده آب هستند و می خواهند ببینند با این برنامه ها چه آبی می گیرند و چه توسعه ای را باید داشته باشند. . . به نظر می رسد به دلیل عدم هماهنگی بین دستگاهی، اختلالاتی در وسط ایجاد می شود.

به گزارش ای بی اس نیوز، وی افزود: قرار بود تمام مراحل انتقال، تصفیه و ذخیره آب در طرح آبرسانی غدیر انجام شود که این کار نیمه تمام ماند یا انجام نشد.

قمشی در خصوص اجرای طرح غدیر گفت: مردم انتظار دارند زمانی که 25 هزار میلیارد تومان برای تامین آب نیمی از جمعیت خوزستان یا کمی بیشتر از نیمی از جمعیت خوزستان هزینه می شود، شاهد تغییر نتیجه باشیم، اما بر اساس نظر آب. کاربران، تناسبی بین تغییر کمیت و کیفیت وجود دارد که با این هزینه ها و این تبلیغات وجود ندارد، بنابراین یک جایی اغراق شده است.

وی گفت: با تصویب اجرای طرح آبرسانی غدیر در دولت آقای احمدی نژاد سنگ بزرگی برداشته شد و گفتیم مشکل نیمی از استان خوزستان حل می شود اما حدود 15 سال بعد شروع این پروژه هنوز به 50 درصد نرسیده ایم و هنوز در راه هستیم، خودمان در حال انجام آن هستیم.

استاد گروه سازه های هیدرولیک دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: همه اینها خرج شده است اما به ندرت اتفاقی افتاده است. بحث ما این نیست که این طرح مشکل دارد، بلکه این است که این طرح ضعیف اجرا می شود.

وی گفت: مسائل بین دستگاه ها باید به طور شفاف ابلاغ شود اما ملاحظات برخی دستگاه ها در شفاف سازی باعث سوء استفاده می شود.

قمشی گفت: با همه این کارها همچنان دستگاه تصفیه آب خانگی در منزل داریم و بدون آن نمی توانیم از آب شرب استفاده کنیم.

وی گفت: انتظار می رود اطلاعات صحیحی ارائه شود تا بدانیم با چه نوع آبی مواجه هستیم و تا چه اندازه با شرایط ایده آل فاصله داریم.

استاد گروه سازه های هیدرولیک دانشکده مهندسی آب و محیط زیست دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: تا زمانی که نگوییم در اهواز مشکلی وجود دارد نباید منتظر باشیم که مردم تهران به فکر این موضوع باشند. مردم اهواز . سکوت نتیجه ای جز قطع اعتبارات و به تعویق انداختن کار آنها نخواهد داشت.

وی گفت: مسئولان آبفای خوزستان باید مدعی باشند و این موضوع را رسانه ای کنند. پس از وضعیت آب اهواز در آبان ماه سال گذشته، منتظر یک تراز تحلیلی صحیح بودیم. من یادداشتی در این باره نوشتم و وزارت نیرو علیه من موضع گرفت، در حالی که از طرفی دوستان آبفا گفتند نگران نباشید، اما شما کمتر نوشتید چون مشکلات آب از اینها بیشتر است. پس چگونه متوجه می شوید که مشکلات چقدر است و به کمک مسئولان می آیید و درخواست می کنید؟ بنابراین باید داده ها به درستی ارائه شود تا بتوانیم دستمان را باز کنیم و در این زمینه کار کنیم.

قمشی بیان کرد: آبفای خوزستان باید ادعایی داشته باشد و تا زمانی که نگوید بیش از 50 درصد از پروژه آبرسانی غدیر باقی مانده و خواسته ما این است که آبگیرش از پشت سد دز عبور کند، این مشکلات را خواهیم داشت.

وی تصریح کرد: در این جلسه باید صادقانه پارامترهای کیفی آب اهواز ارائه و با آب سایر استان ها مانند اصفهان، تهران، کرج، تبریز و ارومیه مقایسه شود و باید گفت که اهواز آنقدر کیفیت آب دارد که در زمانی کیفیت آب خوزستان در همین سطح یا بالاتر بود. از تهران بود چرا اینجوریه و چطور و کی مشکل حل میشه؟

یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: صحبت هایی بین پزشکان و داروسازان مبنی بر مشکل آب اهواز وجود دارد. اگر شرکت آبفا داده ها را ارائه ندهد، شاید مسئولان ارشد خوشحال شوند و بگویند خدا را شکر از خوزستان صدایی در نمی آید، اما اگر داده ها درست ارائه شود و طبق استانداردها اصلاح نشود، به نفع بوده است. از مردم استان خوزستان

قمشی با اشاره به وضعیت مطالبات خوزستان تصریح کرد: زمانی که یادداشتی منتشر شد، فردی جایی پیدا کرد که فاضلاب کشاورزی وارد زاینده رود می شود، در حالی که در اهواز فاضلاب از بیش از 20 نقطه وارد رودخانه کارون می شود، اما ما نبودیم. شنیده نشد به کار این شخص می گویند مطالبه گری، نه اینکه چیزی گفته نشود.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا