این مقام مسئول با بیان اینکه 132 نیروگاه حرارتی با 640 واحد نیروگاهی در کشور در حال فعالیت است، تصریح کرد: از ابتدای مهرماه به منظور تامین برق پایدار در پیک تابستان سال آینده حدود 107 هزار مگاوات برنامه تعمیر و نگهداری آغاز شده است. تاکنون بیش از 33000 مگاوات از این برنامه آغاز شده است و امیدواریم تا پایان اردیبهشت ماه بتوانیم برنامه های مذکور را به موقع به پایان برسانیم و تمامی نیروگاه های موجود را برای تامین برق پایدار در اختیار داشته باشیم. برق در روزهای اوج مصرف برق کشور.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه اولویت نیروگاه های حرارتی استفاده از گاز طبیعی در فصل زمستان است، گفت: در طول سال 90 درصد سوخت نیروگاه ها از گاز طبیعی تامین می شود و در مناطقی مانند تهران از سال 1387 یک عدد یک لیتر نفت کوره در نیروگاه های پایتخت مصرف شده است. مصرف نشده است.
پشاهنگ با تاکید بر برنامه های این شرکت برای تنوع بخشی به سبد سوخت نیروگاه ها گفت: در این زمینه علاوه بر برنامه ریزی برای احداث پنج نیروگاه زغال سنگ، در تلاش هستیم اولین نیروگاه زمین گرمایی جهان را در مشگین شهر اردبیل راه اندازی کنیم. .
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نیرو، عبدالرسول پشهنگ، مدیرعامل شرکت انرژی حرارتی در نشست خبری در حاشیه نمایشگاه بین المللی صنعت برق ایران با اشاره به به اقدامات انجام شده توسط این شرکت برای عبور موفقیت آمیز از پیک تابستانی 1401، گفت: در بازه زمانی منتهی به پیک تابستان امسال، با انجام 94 هزار مگاوات برنامه تعمیرات، توانستیم روزهای اوج تابستان را پشت سر بگذاریم. مصرف برق با ضریب آمادگی 98 درصد نیروگاه های حرارتی.
absnews