غزنوی در خصوص تجاری سازی این ربات بازرس زیرزمین گفت: نمونه دوم این ربات را که نمونه اقتصادی این ربات محسوب می شود ساخته و تجاری سازی شده است.
غزنوی ادامه داد: این ربات قادر است در 45 دقیقه 6 درجه آزادی مانور دهد و مدت زمان شارژ باتری های آن یک ساعت و 25 دقیقه است.
وی اکتشاف نفت را از دیگر کاربردهای این ربات دانست و افزود: این ربات عملیات مربوط به اکتشاف نفت را با هزینه و زمان کمتری انجام می دهد. زیرا این ربات می تواند تصاویر را در زمان واقعی برای کارفرما ارسال کند.
مهندسان یکی از شرکت های فناوری، ربات های بازرسی زیرزمینی را با اهدافی مانند اکتشاف نفت، کشف اجساد و اجساد، و نظارت بر خطوط انتقال تا عمق 100 متری ابداع کردند.
وی ماموریت این ربات زیرزمینی را نظارت و بازرسی عنوان کرد و ادامه داد: با توجه به ماموریت هایی که در حال حاضر برای این ربات در نظر گرفته شده است، می تواند فرآیند بازرسی خطوط لوله را برای مناطق صعب العبور غواصان انجام دهد و یا سلامت غواصان را به خطر بیندازد. اگر افتادند اقدام کنید.
غزنوی افزود: کمک و اطمینان از ایمنی و سلامت غواصان، جمع آوری اطلاعات مربوط به محیط زیست، شیلات و اقیانوس شناسی، نقشه برداری، پاکسازی قطعات و مواد آسیب دیده و کشف و نجات اجساد و اشیاء زیر دریا از سایر اپلیکیشن های زیرزمینی. ربات
مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه این ربات در روی زمین نیز کاربرد دارد، در این باره توضیح داد: از این ربات می توان در تونل های آبی خطرناک و طولانی اطراف سدهای عظیم، در مناطقی که رودخانه های متلاطم و خروشان جاری است و بازرسی پی پل، استفاده کرد. بازرسی بدنه سد و دروازه، و بازرسی داخلی خطوط لوله انتقال قطر بزرگ.
وی با اشاره به اینکه از این ربات می توان در اعماق مختلف برای بازرسی توربین های بادی استفاده کرد، گفت: این ربات برای عمق 100 متری طراحی شده است.
انتهای پیام
مدیر پروژه، استفاده از هوش مصنوعی و شناسایی ترک های احتمالی و نقشه برداری سه بعدی، قابلیت مانور در شناوری و غوطه وری در عمق 100 متری، استفاده از بازوی مکانیکی برای نمونه برداری، کنترل خودکار و خودران، کنترل و کنترل دستی و از راه دور اشاره کرد. مانور دادن از دیگر قابلیت های این ربات است.
محمدجواد غزنوی، مدیرعامل این شرکت فناوری در گفت وگو با ای بی اس نیوزهدف پژوهشی تیم این شرکت را طراحی و ساخت ربات های زیرزمینی و بازرسان عنوان کرد و گفت: در این راستا توانستیم اولین ربات زیرزمینی را با نام AEREMIS X با 6 درجه آزادی و عملکرد تمام اتوماتیک طراحی و بسازیم. .
مدیرعامل این شرکت خاطرنشان کرد: این ربات با یک چهارم هزینه اعزام غواص بازرسی و عیب یابی خطوط انتقال را انجام می دهد.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز