مجری طرح افزود: معمولا مواد قابل اشتعال در نزدیکی دستگاه های اکسیژن ساز مشتعل می شوند اما این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که از ایمنی بالایی برخوردار باشد.
محققان یک دستگاه اکسیژن ساز با وزن 2.5 کیلوگرم معرفی کردند که به صورت هوشمند اکسیژن مورد نیاز را با توجه به نیاز بیمار تولید می کند.
مدیرعامل این شرکت گفت: طرح تجاری ما مبتنی بر برون سپاری و ایجاد زنجیره ارزش در چارچوب مقررات تولید فابل است، از این رو قصد داریم با «صنایع غذایی به صورت پولی» یا در زمینه محصولاتی مانند تأسیسات صنعتی همکاری کنیم.
وی افزود: انعقاد قراردادها بر اساس قراردادهایی است که فن بازار ملی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اختیار ما قرار داده است و انعقاد قرارداد بین سرمایه گذاران و سرمایه گذاران زیر نظر این انجمن خواهد بود. به این ترتیب در صورت بروز مشکل یا شکایت، این انجمن به شرکت های فناور کمک خواهد کرد.
به گزارش ای بی اس نیوز در هجدهمین جلسه کمیته تجاری سازی انجمن کسب و کار دانش بنیان سلامت تهران که به صورت مجازی برگزار شد، به منظور جذب سرمایه، دو طرح از شرکت های فناور در این زمینه ارائه شد که به شرح زیر است:
وی ادامه داد: اکثر دستگاه های اکسیژن ساز خانگی صدای زیادی تولید می کنند اما نمونه ساخته شده توسط این شرکت صدای کمی دارد. ضمناً برای استفاده صحیح از باتری ها، این دستگاه به طور مداوم اکسیژن تولید نمی کند، بلکه با نصب سنسور در لوله تنفسی، هر زمان که بیمار نیاز به اکسیژن داشته باشد، آن را تولید می کند.
بهشتی با بیان اینکه دستگاه های اکسیژن ساز معمولی بسیار سنگین هستند و برای کسانی که نیاز به مصرف مداوم اکسیژن دارند مشکل ساز خواهد شد، یادآور شد: برای رفع چالش این دسته از بیماران، یک دستگاه اکسیژن ساز پرتابل با وزن کم حدود 2 تولید کردیم. قادر به تولید اکسیژن برای بیمارانی که جریان بیش از 90٪ است.
تولید دستگاه اکسیژن ساز قابل حمل
راهی برای نگهداری طولانی مدت غذا با حفظ خواص آن ارائه دهید
دکتر بهشتی، مدیر یک شرکت فناوری مستقر در مرکز نوآوری دانشگاه علم و صنعت گفت: اکسیژن هوا 20 درصد است و اکسیژن سازها قادرند اکسیژن با خلوص بالا را تا 90 درصد در هوا افزایش دهند.
absnews
وی به رقبای داخلی در زمینه کنسرو، فست فود، سیب زمینی سرخ کرده، منجمد و حتی خام اشاره کرد که از مزایای محصولات این شرکت بهره مند نیستند.
شاهرخ مهدوی، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی شرکتهای سلامت استان تهران گفت: هجدهمین جلسه کمیته بازاریابی بنگاههای سلامت امروز برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: این روش ضمن حفظ ویژگی های اولیه فیزیکی، تغذیه ای و ارگانولپتیکی باعث افزایش خواص عملکردی غذاها می شود.
وی با اشاره به مکانیسم دستگاه های اکسیژن ساز، تصریح کرد: این دستگاه ها با فشرده سازی هوا و عبور دادن آن از فیلترهای زئولیت، اکسیژن تولید می کنند.
محمدحسن عبیری، مدیرعامل یک شرکت فناور، ارائه فرآیند افزایش و بهبود خواص عملکردی محصولات کشاورزی، مواد غذایی و خوراک مرکب را از دستاوردهای فناورانه این شرکت برشمرد و گفت: در این فرآیند، ما شامل محصولات خام کشاورزی از جمله محصولات گیاهی و حیوانی می شود.
بهشتی امکان شارژ در خودرو و سهولت تعویض باتری را از دیگر ویژگی های این دستگاه برشمرد و گفت: تاکنون دو نمونه اولیه از این دستگاه تولید شده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، در این جلسه حسین وطن پور، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شرکت های سلامت محور تهران نیز گفت: جلسات کمیته بازاریابی شرکت های فعال در حوزه سلامت از سال گذشته برگزار شده است. پروژه های تجاری فناوری، سرمایه گذاران با فناوران ارتباط برقرار می کنند و این نشان می دهد که این جلسات توانسته است تعاملی بین فناوران و سرمایه گذاران ایجاد کند.
عبیری تصریح کرد: در صورت تکمیل خط تولید کارخانه سفارش مبلغ 30 میلیارد ریال سرمایه در گردش و در صورت نیاز به تکمیل خط تولید به مبلغ 70 میلیارد ریال نیاز است.
عبیری از مزایای این روش تهیه مواد نیمه آماده و آماده به مصرف، آماده سازی برای مصرف، افزایش ماندگاری، قابلیت نگهداری مواد روکش شده در دمای اتاق و جلوگیری از آلودگی اشاره کرد و ثانویه این روش باعث افزایش عملکرد نیز می شود. خواص سایر محصولات غذایی و غذاهای مخلوط نیمه آماده و آماده خواهد بود.