انتهای پیام/
یکی از اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر منابع مالی را در اختیار بیگانگان قرار دهیم و فرصت جذاب و بازار داخلی را برای ساخت مسکن در اختیار بیگانگان قرار دهیم، اشتباه است و به طور قطع با آن مخالفت خواهیم کرد.
وی افزود: این تجربه نشان می دهد که نیروی فنی و مهندسی کشور که امروز حتی در بسیاری از پروژه های خارجی نیز حرفی برای گفتن دارد، ظرفیت اجرای قانون جهش در تولید مسکن را دارد. باید اذعان کرد که ظرفیت داخلی در روزی که بازار وارد رکود شد و مشکلات ساخت و ساز پابرجا بود، پایدار نبود.
وی افزود: اما اگر منابع مالی را سر جای خود قرار دهیم و فرصت و بازار جذابی را به خارجی ها ارائه دهیم اشتباه است و قطعا با آن مخالفت خواهیم کرد. انتقال تکنولوژی و حرکت به سمت صنعتی شدن و همچنین استفاده از نیروهای متخصص و ظرفیت های داخلی باید با هم دنبال شود.
مجتبی یوسفی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، با اشاره به اخباری مبنی بر مشارکت چینی ها در ساخت و ساز مسکن، گفت: در سال 91 ساخت حدود 900 هزار واحد مسکونی در سال را به اتمام رساندیم که اوج ساخت و ساز در کشور بود. این تجربه با تلاش نیروهای ملی و نیروهای متخصص و توان فنی و مهندسی کشور به دست آمد.
این عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار داشت: امروز با پیگیری مجلس و قانون جهش تولید مسکن و 360 هزار میلیارد تومانی که مجلس در بودجه 1400 اختصاص داد فرصت ویژه ای ایجاد شده است. توجه ویژه به مسکن ما آن را در اختیار خارجی ها قرار نمی دهیم. اگر مشارکت خارجی در انتقال فناوری و حرکت به سمت صنعتی شدن باشد، برای دوره گذار قابل قبول است.
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز