گوشت 500 هزار تومانی ملاک قیمت نیست/ عده ای حباب ایجاد می کنند
مدیرعامل اتحادیه دامپروری سبک مرکزی کشور افزود: وقتی لاشه قطعه قطعه می شود بسته به ضایعاتی که از آن خارج می شود قیمت آن تغییر می کند. بنابراین اگر بخواهیم شاخصی برای تعیین قیمت گوشت داشته باشیم باید به لاشه آن توجه کنیم تا گوشت بریده شده.
وی بیان کرد: افزایش قیمت دام قطعا بر قیمت گوشت تاثیر می گذارد اما این سوء استفاده های برخی افراد در بازار گوشت تاثیرات بیشتری نسبت به قیمت دام زنده دارد.
افشین صدر دادرس در گفت وگو با ای بی اس نیوز، در پاسخ به این سوال که آیا طی روزهای اخیر قیمت دام زنده افزایش یافته است، گفت: با توجه به افزایش تقاضا در روزهای پایانی سال، قیمت دام زنده افزایش یافت. از کیلویی 135000 تومان در ابتدای بهمن ماه به کیلویی 140000 رسید. هزار تومان رسیده است.
به تازگی اطلاعاتی مبنی بر فروش گوشت به قیمت کیلویی 500 هزار تومان منتشر شده است. مدیرعامل اتحادیه دام سبک مرکزی کشور مدعی است عکس منتشر شده در مورد گوشت 500 هزار تومانی، گوشت برش درجه یک است و ملاک قیمت نیست و برای تعیین قیمت گوشت باید مراقب برش بود.
قاضی در پایان گفت: متاسفانه عده ای در بازار گوشت حباب ایجاد می کنند.
وی در پاسخ به علت افزایش قیمت گوشت قرمز و اطلاعات منتشر شده مبنی بر فروش گوشت کیلویی 500 هزار تومان نیز گفت: قیمت هر کیلو گوشت 500 هزار تومان ملاک قیمت گذاری نیست. عکسی که اخیرا در این خصوص منتشر شده است گوشت پخته درجه یک است و ملاک ما برای تعیین قیمت گوشت باید قیمت لاشه یا لاشه باشد.
انتهای پیام