به گزارش خبرگزاری ای بی اس نیوز ، شاهپور علایی مقدم سرپرست معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: گوشت قرمز از گذشته به عنوان یکی از اساسی ترین خوراکی های سفره ایرانیان شناخته شده و دارای یک ارزش غذایی بالا اما با توجه به نیاز مصرف کنندگان، کشور همچنان به سمت واردات گوشت قرمز پیش می رود و طی 10 سال گذشته به طور متوسط 100 هزار تن گوشت قرمز وارد کشور شده است.
وی افزود: جایگاه ویژه گوشت دام در سبد غذایی مردم و مواد معدنی و مواد مغذی موجود در آن، اهمیت واردات گوشت برای تامین نیاز مردم را مشخص می کند.
وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به کنیا و تبادل نیسان آبی با گوشت قرمز و امضای تفاهم نامه همکاری در بخش کشاورزی، تاکید کرد: در دیدار تجار و بازرگانان کنیایی با رئیس جمهور، قراردادهایی در این زمینه منعقد شد. یکی برای فروش نیسان زامیاد ایرانی به کنیا و دیگری برای واردات گوشت قرمز به ایران.
absnews