به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از دفتر الگوی پیشرفت اسلامی ایران، در مبانی کلامی الگو گفته شد که اسلام با نظام هستی و فطرت انسان هماهنگ است و توانایی کامل در تمدن سازی و ارائه الگوی پیشرفت به چشم می خورد. در این دین، این ویژگی اسلام که در فرهنگ تجلی یافته است، وسایل لازم را برای شکوفایی بنگاه های فرهنگی فراهم می کند.
در حال حاضر که جهان در حال گذار از عصر اطلاعات به عصر فرهنگ است، برخورد با بنگاه های فرهنگی می تواند جهش بزرگی در تولید ثروت ملی داشته باشد، به ویژه اینکه منابع و سرمایه های فرهنگی کشور در حال حاضر دو بعدی است. اسلامی و ایرانی دارای قدرت تمدنی کافی است، کشف توانمندی های ملی و بومی و گسترش تولیدات فرهنگی بر اساس ذائقه مخاطبان منطقه مانند کشورهای همسایه و اسلامی و همچنین مخاطبان بین المللی می تواند مزیتی استثنایی برای فرهنگ ایجاد کند. و پیشرفت کشور .
از سوی دیگر، لزوم توجه به سیاستهای فرهنگی، تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، ایجاد زیرساختهای فرهنگی لازم، تأمین زمین برای فعالیتهای بخش خصوصی و دولتی، احترام به مالکیت، مالکیت معنوی و غیره. مصرف کالاهای فرهنگی غیرمجاز، وجود شفافیت و نیاز به سرمایه گذاری، همکاری گسترده نهادهای فرهنگی، بنگاه های دانش بنیان، شهرهای سینمایی و تربیت نمایشنامه نویس، فیلمنامه نویس، بازیگر، کارگردان، موسیقی دان و… از جمله الزامات است. برای اجرای این طرح
انتهای پیام
از این رو، به منظور گسترش فعالیت هنری در حوزه صنایع فرهنگی، به ویژه در حوزه هنرهای نمایشی، صنایع خلاق فرهنگی و فضای مجازی، به ویژه لزوم ایجاد زیرساخت های مناسب و گسترش آن، در یکی از اقدامات سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت «پیریزی و گسترش حرکت تجاری هنرهای نمایشی و صنایع خلاق فرهنگی و کاربردهای فضای مجازی با تکیه بر میراث فرهنگی و ادبی ایرانی اسلامی و توانمندی های ملی و محلی با در نظر گرفتن تقاضا و سلیقه منطقه و مخاطبان جهانی به عنوان یک ضرورت برای پیشرفت و پیش بینی تلقی می شود که در صورت اجرای گسترده و روان این طرح می تواند یکی از مهم ترین قابلیت ها و مزیت های کشور که تمدن برجسته و فرهنگ غنی اسلامی ایران است را به ارمغان بیاورد. ، po در داشتن نسلی خلاق، ماهر، توانا و آگاه و دستیابی به ثروت پایدار برای کشور شکوفا شوید.
کشورهایی که تاکنون به این صنعت توجه داشته اند، مانند آمریکا و چین و در منطقه هند، کره جنوبی و ترکیه، توانسته اند از گسترش صنعت فرهنگی، ثروت ملی قابل توجهی به دست آورند.
در این راهبرد، تمایز بین محتوای فرهنگ اسلامی ایرانی و محتوای فرهنگ مادی غربی مورد توجه قرار گرفته است. توليد فرهنگي كه در عين زيبا و لذت بخش، معنويت و فطرت الهي انسان را ارتقا بخشد و هنري عظيم خلق كند، يكي از مهم ترين تفاوت هاي رويكرد اسلامي با ديگر رويكردها است.
با اجرای این استراتژی می توان مشکلات و معضلاتی از جمله: «محیط آشفته کسب و کار»، «عدم شناخت و ارتقای نوآورانه مهارت های بومی»، «چرخه معیوب و سیستم نوآوری علم به ثروت»، «نقشه کشی ناقص» را حل کرد. فرهنگ مطلوب، «کمبود اثربخشی پیام های فرهنگی به دلیل مشکلات اقتصادی» و «ناهماهنگی در مدیریت فرهنگی».
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز