اخبار سیاسی روز

گزارش مرکز تحقیقات مجلس در مورد راستی آزمایی لغو تحریم ها

معاون مطالعات اقتصادی ای بی اس نیوز روز دوشنبه در گزارشی بر اساس مفاد ماده 7 قانون “اقدام راهبردی برای رفع تحریم ها و حمایت از منافع ملت ایران” و همچنین سیاست جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد. آزمایش لغو تحریم های ایران و منافع اقتصادی ایران از آنجا باید به عنوان یکی از خواسته های اصلی و اجتناب ناپذیر دستگاه سیاست خارجی کشور در هر فرآیند مذاکره تلقی شود. به عبارت دیگر ، لغو تحریم ها علیه ایران ، فراتر از بعد قانونی (لغو تحریم ها روی کاغذ) ، باید مستلزم منفعت واقعی اقتصاد ایران از نظر لغو تحریم ها باشد.

در این گزارش ، معاون مطالعات اقتصادی مرکز تحقیقات مجلس ، محتوای چک لیست پیشنهادی برای لغو تحریم ها را در دو قسمت پیشنهاد کرد: اجزای لغو موثر تحریم ها: شامل رعایت حداقل آستانه فروش و معاملات نفت با لغو احکام رئیس جمهور ایالات متحده توسط بانکهای آلمانی EIH و پاریس ، از بخش سوالات متداول وب سایت OFAC دیدن کنید ، هشدارها را ارسال نکنید و معافیت های عمومی و خاصی را به نفع اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی که مایل به تعامل با ایرانیان هستند صادر نکنید. اقتصاد

این گزارش اولین محور را به عنوان یک مرجع تحقیقاتی توصیف می کند که می تواند یک نهاد چند وجهی مانند شورای عالی امنیت ملی یا شورای عالی نظارت یا حتی یک نهاد جدید با تخصص و تخصص قوی باشد. یک دبیرخانه دائمی. باید مأموریت تهیه گزارشات دوره ای در مورد تأیید لغو تحریم ها را داشته باشد تا در مورد پایبندی ایران به توافق یا اقدام متقابل ایران در قالب کاهش یا تعلیق اقدامات خود تصمیم گیری کند.

در گزارش مرکز تحقیقات مجلس ، چک لیست تأیید مزایای ادامه دار لغو تحریم ها و صدور مجوزهای دوره ای برای ادامه اجرای اقدامات ایران در برجام (بررسی های دوره ای) به عنوان بند سوم این گزارش توصیف شده است. سودآوری اقتصاد ایران ناشی از لغو تحریم ها باید به طور مداوم بررسی شود و گزارش ها هر سه ماه یکبار منتشر شود. 2.5 میلیون بشکه صادرات روزانه نفت و میعانات ، حداقل 4.2 میلیارد دلار در ماه معاملات به نفع اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی در بانک آلمانی EIH و حداقل 1.5 میلیارد دلار در بانک تجارت در پاریس در حدود آستانه قرار دارد. اولین خط تأیید مداوم علاوه بر این ، عادی سازی روابط تجاری و بین المللی در بخش های تحریم شده اقتصاد ایران ، ساختار اصلی برای راستی آزمایی بیشتر است.

در بخش دیگری از این گزارش ، مشخص شده است که سیستم پیشنهادی برای بررسی نمونه های استانداردسازی روابط در هر بخش اقتصادی مانند مرجع تأیید است (موضوع قسمت اول گزارش) ، سه ماهه ، نظرات دولت اصلی و بازیگران غیردولتی در هر حوزه گزارشی را بر اساس محورهای معرفی شده در بخش سوم دریافت می کنند و بر اساس این نظرات ، حمایت مستمر از اجرای اقدامات یا کاهش ، تعلیق یا توقف اقدامات ایران را پیشنهاد می دهند. در واقع ، مرجع راستی آزمایی باید گزارش خود را به بدنه اصلی تصمیم گیر برجام (که در حال حاضر شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی نظارت برجام است) ارائه دهد.

مطابق ماده 36 شورای آژانس بین المللی انرژی اتمی ، ایران این حق را دارد که در صورت نقض شورای آژانس بین المللی انرژی اتمی توسط سایر طرف های شورای آژانس بین المللی انرژی اتمی ، در اقدامات خود تجدید نظر کند. این امر این واقعیت را نفی نمی کند که گزارش تحقیق باید به منظور ترغیب طرف های خارجی به کمیسیون مشترک شورای آژانس بین المللی انرژی اتمی به عنوان یک نهاد بین المللی ارائه شود.

مرجع تأیید باید یک نهاد چندرشته ای و حتی یک نهاد جدید باشد

بر اساس این گزارش ، م componentsلفه های کاهش خطر تعامل با اقتصاد ایران شامل پذیرش تعهد قانونی و انجام اقدامات عملی از سوی رهبران 1 + 5 برای عادی سازی روابط تجاری و اقتصادی با دولت ایران است. ایران ، که شامل موارد زیر است: لغو احکام اجرایی و سایر مقررات. پیگیری سقط جنین ، لغو دستورالعمل های حاکم بر معرفی اقتصاد ایران به عنوان یک حوزه قضایی پرخطر برای پولشویی و صدور هرگونه دستور یا مقرراتی که برای عادی سازی روابط تجاری با ایران لازم است ، اظهارنظرها یا اقدامات منفی علیه تعامل با ایران و تصدیق آنها را شامل نمی شود. امکان تعامل میان مدت و بلند مدت با اقتصاد ایران ، تغییر شبکه اجرایی جنایات مالی (FinCEN) وزارت خزانه داری آمریکا از مبنای ریسک به قاعده ، حداکثر حذف افراد و نهادهای ایرانی از لیست تحریم ها ، و بازنگری اساسی در لیست SDN دستورالعمل های هشداردهنده OFAC و سایر آژانس های آمریکایی در مورد نحوه تجارت کالاهای بشردوستانه و تجارت دریایی با ایران را حذف کنید.

مولفه های تعامل کاهش ریسک با اقتصاد ایران

بر اساس این گزارش ، سه وظیفه مهم این مرجع عبارتند از: نظارت و تجزیه و تحلیل میزان سودآوری اقتصاد ایران از نظر لغو تحریم ها ، 2. اجازه هر شهروند یا موسسه ایرانی (به ویژه افراد و نهادهایی که دارای از لیست تحریم ها حذف شده است) برای دریافت شکایت به دلیل “نقض شورای امنیت سازمان ملل متحد یا ناتوانی در بهره مندی از لغو تحریم ها” و 3. تدوین مقرراتی با هدف کاهش فعالیت های هسته ای و اجرای مفاد آن متناسب با عدم رعایت از طرف دیگر با تهیه پیش نویس مقررات مربوط به تعلیق ، تعلیق یا کاهش فعالیت های هسته ای.

مرکز تحقیقات پارلمانی حسابرسی را دارای دو رکن اصلی “دستورالعمل های نظارت” و “ناظر” ارزیابی کرد و افزود: حسابرسی یک فعالیت مداوم است که در آن یک نهاد نظارتی پایبندی طرف دیگر به آن را ارزیابی می کند. بر اساس معیارهای عینی و معیارهای مرتبط با نوع مطابق با شرایط قرارداد است. بنابراین ، سه الزام مهم باید در تدوین فرایند تأیید مورد توجه قرار گیرد: اول ، ایجاد یک دستورالعمل جامع ، عملیاتی و قابل اندازه گیری. دوم ، جزئیات تماس را برای اولین مرحله تأیید تعیین کنید. سوم ، تعیین کیفیت و ابعاد چک های دوره ای.

بر اساس این گزارش ، با توجه به روی کار آمدن دولت سیزدهم ، آیا مسئله بررسی لغو تحریم ها به طور جدی مورد بررسی قرار می گیرد یا خیر. گزارش زیر می تواند نقش مهمی در پیشبرد حسابرسی به عنوان یک راهنمای جامع داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *