آخرین رقابت های کشتی فرنگی کشور در حالی به پایان رسید که تیم تهران حتی به روی صحنه نرفته بود. در حالی که قرار بود مبارزه در تهران با روی کار آمدن آقای خاص تغییر کند. اما نه تنها این اتفاق نیفتاد، بلکه سازندگی جای خود را به اخلاق داد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسابقات رشته فرنگی قهرمانی بزرگسالان کشور آخرین مسابقات کشتی کشوری در سال 1402 بود که در سالن حیدریان قم برگزار شد تا عملکرد استان ها در سال جاری مورد ارزیابی قرار گیرد. سال
مبارزات تهران از 20 بهمن سال گذشته و با انتخاب قاسمعلی قسگری یار، دوست مورد اعتماد رئیس فدراسیون کشتی در انتخابات ریاست جمهوری، کار خود را فعال و رسانه ای آغاز کرد.
انتصاب محمد بنا و اکبر فلاح به عنوان مدیران فنی فرنگی و آزاد تهران یکی از مهمترین اتفاقاتی بود که پس از ریاست علی عسگری رخ داد. همکاری شورای کشتی تهران با اکبر فلاح به گونهای دیگر آغاز شد، زیرا فلاح در دو دهه گذشته در تیمهای ملی با فدراسیونهای کشتی در ادوار مختلف همکاری نداشت، اما همیشه به عنوان کارگر در باشگاه خود به فعالیت ادامه داد، اما هیچوقت روابط خوبی با فدراسیون علیرضا دبیر داشت که با قبول مسئولیت کشتی در تهران، اتفاقی ویژه در کشتی ایران به نظر می رسید.
محمد بنا همچنین بر این باور است که در طول دو دهه خدمت خود به تیم ملی ایران، هرگز کار باشگاهی و ساختمانی انجام نداده است که اساساً با مسئولیت سرمربیگری تیم ملی ایران همخوانی ندارد. تیم ملی اما در سالهایی که از تیم ملی دور بود، باشگاهها هم فعالیتی نداشتند، بنابراین قبول مسئولیت کشتی تهران این ذهنیت را به وجود آورد که قرار است تجربیاتش را با کشت تهران در میان بگذارد، اما این کار باعث شد. در عمل اتفاق نمی افتد.
برخلاف اکبر فلاح که با تیم فنی خود از جمله علیرضا رضایی و مصطفی حسینخانی زحمت زیادی کشید و همیشه از تهران کشت حمایت کرد، همکاری محمد بنا با تهران کشت شاید تنها منجر به یک بار حضور در این باشگاه شده باشد و او هرگز کار نکرد. تازه زمانی بود که هیات کشتی تهران تصمیم گرفت همفکر دیگری را برای این منظور انتخاب کند: حبیب اخلی، عضو سابق کادر فنی تیم ملی ایران.
نتیجه مقام و کار در کشتی آزاد تهران کاملا مشهود است، دوم بزرگسالان، سوم جوانان، دوم نوجوانان و قهرمانی نوجوانان در مسابقات کشوری. نتیجه کار نکردن و رضایت به حکم محرومیت از فعالیت کشتی تهرانی: پنجم بزرگسالان، دوم جوانان، پنجم نوجوانان و عدم حضور در جمع 10 تیم برتر نوجوانان بود.
چندی پیش سعید عبدولی شاگرد سابق محمد بنا که هر از چند گاهی علیه سرمربی تیم ملی موضع می گیرد در مسابقات لیگ برتر فرنگی که همراه با قهرمانی تیمش بود باز هم بهایی صحبت کرد. در برابر بنا بیرون آمد و گفت که هیچ وقت کار سازنده ای انجام نداده و حتی در سطح شهریار (محل اقامت محمد بنا) شهرستان تنها قهرمانی نداده است!
نتایج کشتی تهران در مسابقات کشوری سال 1402 را در زیر مشاهده می کنید:
مسابقات کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور: تهران بعد از مازندران در جایگاه دوم قرار گرفت / 22 تا 24 آذرماه در ساری
کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان کشور: تهران بعد از خوزستان، فارس، مازندران و قم پنجم شد / 15 تا 18 آذرماه در قم
کشتی آزاد قهرمانی جوانان کشور: تهران پس از لرستان و مازندران در جایگاه سوم قرار گرفت / 2 و 3 آذر در انزلی
مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی کشور: تهران در رده دوم پس از فارس، 25 و 5 آبان در شیراز
مسابقات کشتی آزاد نوجوانان کشور: تهران در جایگاه دوم پس از مازندران، 27 و 29 آبان ماه در تهران
مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان کشور: پنجمین دوره مسابقات در تهران بعد از مازندران، قم، خوزستان و حومه تهران/ 15 و 16 آذر در قم
المپیاد کشتی آزاد نوجوانان کشور: تهران قهرمان این مسابقات شد/ 28 و 29 شهریورماه در مشهد
المپیاد ملی کشتی فرنگی جوانان: تیم تهران جایی در بین 10 تیم برتر نداشت. خوزستان، مازندران و کهکیلویه و بویراحمد اول، سوم/بیست و یکم و بیست و دوم شهریور ماه در مشهد شدند.