چند تن از قهرمانان و مسئولین فدراسیون در دیدار با دکتر داود منظور مسئول تنظیم برنامه و بودجه و نایب رئیس به بیان مشکلات جامعه ورزش پرداختند.
به گزارش ای بی اس نیوز، باران چشمه رئیس فدراسیون کشتی زورخانه ای به عنوان اولین سخنران نشست جامعه ورزش با رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: امروز ورزش بدون شک یکی از تاثیرگذارترین ورزش های فرهنگی است. . دسته بندی ها و همین اهمیت دارد که هر زمان جامعه ورزش درخواست دیدار با رهبر انقلاب را دارد در اسرع وقت پذیرفته شود.
وی با اشاره به بودجه ورزش کشور به این نکته اشاره کرد که سبد مالی ورزش از ابتدا کم بوده و با همین بودجه اندک ورزشکاران از سراسر دنیا در زمین مسابقه به میدان می روند و پرچم الله را برافراشته می کنند. نام الله
رئیس فدراسیون کشتی زورخانه ای با اشاره به رقم 27 صد درصدی اختصاص یافته به ورزش، آن را ناکافی دانست و تاکید کرد: با توجه به المپیک بعدی امیدواریم این حمایت ها در اختیار فدراسیون ها قرار گیرد.
علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی نیز در این نشست گفت: فرهنگ و ورزش دو بخشی هستند که نمی توان از اقتصاد جدا شد و ارتباط مستقیمی با هم دارند. برای موفقیت باید هزینه کنید. هنگامی که چین در سال 2008 قهرمان المپیک شد، در همان سال در چندین رویداد دیگر نیز عنوان قهرمانی را به دست آورد و تأثیر سرمایه گذاری در ورزش را نشان داد.
وی ادامه می دهد: در بحث اصل 88 اگر بتوانیم یک سری اختیارات را به فدراسیون ها بدهیم، می توانیم قهرمان ایجاد کنیم و باید جاهایی به هیئت ها داده شود.
سپس سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون وزنه برداری گفت: ورزش مقوله ای نیست که نتوان به آن پرداخت و مشکلات آن را نادیده گرفت. نزدیک به 50 درصد جمعیت کشور ورزش می کنند و یک چهارم این جمعیت در ورزش قهرمانی شرکت می کنند، اما از نظر زیرساختی هنوز مشکلاتی برای حل داریم.
هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو نیز در نشست جامعه ورزش با رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: چانه ورزش در سال های اخیر بسیار کوچک بوده و هر چقدر این عدد را به آن اضافه کنیم. ، به عدد واقعی نمی رسد. امروزه چهره های بزرگ ورزشی در راس رشته های ورزشی قرار دارند. بنابراین ما انتظار داریم که بسیاری از آنها افتخار کنند. هر جا بانوان ما با حجاب اسلامی و حفظ ارزش ها حضور داشتند و توانستند مدال بگیرند، جایگاه ایران در رده بندی بهتر شد.
رئیس فدراسیون تکواندو در ادامه به حمایت های مربیان کشوری پرداخت که باعث شد کشورمان مدال های رنگارنگی کسب کند.
مهسا جاور ملی پوش قایقرانی نیز در این نشست گفت: بانوان ورزشکار کشور در طول مسابقات خارج از کشور در تمامی رشته های ورزشی تلاش می کنند. پیگیری سربلندی بانوان در گرو تامین تجهیزات ورزشی و حضور در مسابقات بین المللی است و برای تحقق این امر نیازمند تامین و تخصیص اعتبارات مناسب هستیم. تعدادی از ورزشکاران باید سهمیه المپیک را کسب کنند، آنها باید در مسابقات مختلف شرکت کنند تا بتوانند به المپیک 2024 راه پیدا کنند و ما باید حمایت لازم برای موفقیت را داشته باشیم.
سجاد گنج زاده باربر تیم ملی کاراته نیز گفت: جوایزی که به ورزشکاران پس از کسب عنوان قهرمانی داده می شود نمی تواند همه دغدغه های ورزشکاران را برطرف کند. حقوق، مسکن، شغل و پاداش پرداختی مهمترین دغدغه ورزشکاران است و امیدوارم این موضوع مورد توجه قرار گیرد.
علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال نیز گفت: جمع بندی ورزش کشور در این جلسه حضور دارد و قدردان زمانی هستیم. طبق فرمایشات مقام معظم رهبری برای داشتن ایران قدرتمند نیازمند ورزش قوی هستیم. یک ورزش قوی هم یک سری دسته بندی می خواهد که می تواند به ما کمک کند و در بحث بودجه مشکلی نداریم. ورزشکاران ما مشکل مسکن و اشتغال دارند و با نزدیک شدن به المپیک پاریس باید آمادگی های لازم را برای موفقیت در بازی ها فراهم کنیم.
در ادامه مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال با بیان اینکه همه کشورهای دنیا سرمایه گذاری ویژه ای در ورزش دارند، افزود: امروزه بسیاری از صفحات روزنامه ها و برنامه های تلویزیونی مملو از فوتبال است که نشان از اهمیت این رشته دارد. در جهان. یکی از مشکلات امروز ما در عرصه فوتبال بحث مجوزهای حرفه ای برای باشگاه هاست که کنفدراسیون فوتبال آسیا از ما می خواهد برای همه باشگاه ها مجوز داشته باشیم که متاسفانه برخی از باشگاه های ما با مشکل مواجه هستند.
وی ادامه داد: تجهیز ورزشگاه آزادی یکی دیگر از درخواست های ما است که باید جدی گرفته شود چرا که این ورزشگاه برای کشور مهم است.
در ادامه این نشست علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی اعلام کرد: ارتش پنهان هر کشوری ورزشکاران آن کشور هستند و ورزش همیشه نماد قدرت برای هر کشوری بوده است. ورزشکاران ما در رویدادهای مهم به نمایندگی از مردم ایران برای پرچم کشور می جنگند و باید اهمیت این موضوع را بدانیم و برای ورزشکاران ارزش قائل باشیم. پرداخت مالیات مشکل جدی فدراسیون ها است و همین امر باعث شده تا قسمت زیادی از بودجه فدراسیون ها در پرداخت مالیات لحاظ شود که امیدوارم این مشکل حل شود.
وحید مرادی رئیس فدراسیون والیبال نیز در دیدار جامعه ورزش با مسئول تنظیم برنامه و بودجه تاکید کرد: ورزش هنوز نتوانسته از اعتبارات لازم بهره مند شود. در حال حاضر کشورهای جهان بیشترین سرمایه گذاری را در زمینه ورزش انجام می دهند، زیرا از طریق ورزش است که پرچم کشورها در رویدادهای مهم برافراشته و دیده می شود. ورزشکاران ما نگران مسکن و اشتغال نباشند و با خیالی آسوده به فعالیت خود ادامه دهند.
انتهای پیام