در این بین پیک تابستان را پشت سر گذاشتیم، تابستان امسال نه تنها قطعی برق نداشتیم، بلکه مشکلی در تامین سوخت نیروگاه ها وجود نداشت و صنعت گاز 93 درصد سوخت نیروگاه ها را تامین کرد. .
به گزارش ای بی اس نیوز، بررسی ها نشان می دهد روند گازرسانی به نیروگاه ها نسبت به سال 1401 افزایش یافته است، بنابراین میانگین گاز تحویلی به نیروگاه ها در سال گذشته (از ابتدای تابستان تا پایان مردادماه) 274 میلیون مترمکعب در سال بوده است. روز به 306 میلیون مترمکعب در روز رسید و این نشان از افزایش 12 درصدی این شاخص دارد.
بیشترین حجم گازرسانی به نیروگاه ها در تابستان سال گذشته در اول مردادماه و حدود 302 میلیون مترمکعب بوده است و امسال در 31 تیرماه با عرضه 318 میلیون مترمکعب گاز به نیروگاه ها، رکورد جدیدی ثبت شد. در این بخش ثبت شد.
بر اساس گزارش آماری صنعت برق کشور، نیروگاه های کشور از ابتدای سال جاری در 6 ماهه نخست امسال تا 19 شهریورماه 2 میلیارد و 354 میلیون لیتر سوخت مایع اعم از گازوئیل و نفت کوره مصرف کرده اند. .
بر اساس این آمار طی مدت مشابه سال گذشته یعنی از ابتدای سال 1400 تا 19 شهریور همان سال، مصرف سوخت مایع واحدهای نیروگاهی 5 میلیارد و 800 میلیون مترمکعب به ثبت رسیده است.
ترکیب این دو رقم به معنای کاهش 60 درصدی مصرف سوخت مایع توسط نیروگاه های کشور در 6 ماهه اول سال 1402 نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
گاز رسانی بیشتر به نیروگاه ها باعث کاهش مصرف سوخت مایع و فرآورده های نفتی می شود که از نظر مشکلات زیست محیطی و صرفه جویی پولی می تواند بسیار قابل توجه باشد.
گازرسانی به نیروگاه ها دو مزیت دارد: اول اینکه این عنصر مهم حداکثر حجم ذخیره سازی محصول و تامین کامل نیروگاه ها با گاز طبیعی را به همراه دارد و دوم اینکه باعث افزایش راندمان نیروگاه ها و در نتیجه کاهش می شود. در آلاینده های محیطی
به گفته مسئولان افزایش تحویل 1.720 میلیون مترمکعب گاز به نیروگاه ها و جایگزینی آن با مصرف فرآورده های نفتی علاوه بر صرفه جویی بیش از 1.5 میلیارد دلاری ارزی، کمک بزرگی به ناوگان حمل و نقل نیز می کند. . و توزیع فرآورده های نفتی برای تامین حداکثر سوخت. سفرهای تابستانی انجام داد
انتهای پیام