محمدرضا سمیعی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 30 میلیارد تومان اعتبار با 63 کیلومتر شبکه گازرسانی در ساوه اجرا شده است، افزود: در شهرستان ساوه نیز حدود 120 واحد تولیدی و صنعتی مشمول این مصوبه شد. که گازرسانی این واحدها از سال 1397 آغاز شده و از ابتدای سال جاری گازرسانی 40 واحد تولیدی و صنعتی مشمول این مصوبه به بهره برداری رسیده است.
وی افزود: به لطف ایام الله دهه مبارک فجر عملیات اجرایی گازرسانی به سه روستای بایخان، ورگبار و ملک آباد بخشداری نوبران با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد تومان آغاز و پس از گازرسانی گازرسانی به این سه روستا آغاز می شود. مخالفان از سال آینده خواهند بود.
سمیعی با بیان اینکه با گازرسانی به این روستاها، سطح پوشش گاز استان مرکزی به بالای 99 درصد می رسد، گفت: در استان مرکزی پوشش گازی خانوارهای شهری 100 درصد و گازرسانی به بیش از هزار نفر و با 11 مشترک روستایی، بیش از 98 درصد خانوارهای این مناطق تحت پوشش گازرسانی هستند و با این شاخص استان مرکزی یکی از استان های پیشرو در زمینه گازرسانی است.
ای بی اس نیوز/ مرکز مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی با اشاره به اینکه از سال 1397 بر اساس مصوبه شورای اقتصاد، گازرسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی بدون گاز در دستور کار قرار گرفت، گفت: سهم استان مرکزی از این مصوبه. 700 تولید و 150 میلیارد تومان آغاز شده و تاکنون 80 درصد این واحدها از گاز طبیعی بهره مند شده اند و مابقی تا ابتدای سال آینده گازرسانی می شود.
وی با اشاره به اینکه 7 هزار و 300 متر شبکه گاز با حدود 25 انشعاب به مبلغ بیش از سه میلیارد تومان برای گازرسانی به روستای بایخان در نظر گرفته شده است، افزود: برای اجرای پروژه در روستای ورگبر 10 هزار متر خط لوله با 80 متراژ. اتصالات و اعتبار هفت میلیارد و 300 میلیون تومان و برای روستای ملک آباد نیز 3650 متر شبکه با 20 انشعاب و اعتباری بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون تومان پیش بینی شده است.
absnews