مدیر کشتیرانی شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد: تحویل گاز به بخشهای فولاد، پتروشیمی و سیمان از ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب 11، 10.5 و 17 درصد افزایش داشته است.
به گزارش ای بی اس نیوز، سعید عقلی گفت: بر اساس آخرین آمار، گازرسانی به صنایع اصلی کشور از ابتدای سال جاری تا پایان پاییز روندی صعودی را تجربه کرد به طوری که در این مدت حجم گاز تحویلی به صنایع اصلی به تفکیک در بخش های فولاد، پتروشیمی و سیمان نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب 11، 10.5 و 17 درصد افزایش داشته اند.
وی با بیان اینکه گازرسانی به صنایع بزرگ نیز در پاییز امسال روند صعودی داشت، افزود: حجم گازرسانی به صنعت فولاد به طور متوسط 9 درصد، پتروشیمی ها 19 درصد و سیمان 14 درصد نسبت به سال 1401 افزایش یافته است.
رئیس دیسپاچینگ شرکت ملی گاز ایران چشم انداز این شرکت را کمک به رشد تولید و خدمات دانست و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون گاز شرکت ملی گاز از ایران بیش از حد تعهد تحویل داده است. طرح مصوب به صنایع اصلی و جزء گاز و همانطور که اعلام شد روند گازرسانی به این مناطق نیز در فصل پاییز که بخشی از فصل سرد سال است افزایش یافت.
عقلی یادآور شد: بر اساس برنامه، شرکت ملی گاز ایران موظف است در هشت ماه از سال گازرسانی به صنایع را انجام دهد و در فصل سرد سال، صنایع باید آمادگی استفاده از سوخت های جایگزین را داشته باشند، زیرا اولویت شرکت در فصل سرد سال برای حفظ جریان در نظر گرفته شده است و گاز برای بخش خانگی پایدار است. اما با تلاش شبانه روزی همکاران ما در بخش های مختلف از تولید گرفته تا حمل و نقل و گازهای استانی، اکنون گازرسانی صنایع بزرگ نیز نسبت به مدت مشابه سال 1401 روند صعودی را تجربه می کند و طبیعتا با سطح بهینه با مدیریت مصرف در تمامی بخش ها، روند صعودی عرضه گاز ادامه خواهد داشت
بر اساس این گزارش، به غیر از صنایع، آمار گازرسانی به نیروگاه ها به عنوان تامین کننده برق کشور در بخش های مختلف از جمله صنعت نیز افزایش یافته است. مشکلی که علاوه بر اثرات مثبت زیست محیطی، فرصت مناسبی برای ذخیره سوخت دوم نیروگاه ها ایجاد کرده است. در نتیجه در 6 ماهه نخست سال، حجم گازرسانی به نیروگاه ها نسبت به مدت مشابه سال قبل 16 درصد افزایش داشته که این میزان نسبت به مدت 9 ماهه امسال 12 درصد افزایش را نشان می دهد. نسبت به مدت مشابه سال گذشته.
مصرف گازوئیل و سوخت مایع در نیروگاه های کشور نیز در مدت مشابه نسبت به سال گذشته به ترتیب 24 و 28 درصد کاهش یافته است که دلیل آن نیز تزریق حجم بیشتری از گاز طبیعی در نیروگاه ها است.
انتهای پیام