کنسرسیوم سازی پایگاه های دانش برای تامین تنگناهای صنعت نفت
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با اشاره به امضای چندین قرارداد و تفاهمنامه با شرکتهای بزرگ نفتی، گفت: الگوی همکاری ما در تامین اقلام گلوگاهی گلوگاه این است که شرکتهای دانشبنیانی که محصول مورد نظر را تولید میکنند. کنسرسیوم، برای 10. آنها 15 سال ضمانت خرید خدمات شرکت ملی حفاری خواهند داشت. به این ترتیب بازار تضمینی برای خدمات استاندارد دانش بنیان ایجاد خواهد شد.
به گزارش ای بی اس نیوز، روح الله دهقانی فیروزآبادی امروز در حاشیه امضای تفاهم نامه و تفاهم نامه معاونت علمی ریاست جمهوری و شرکت های نفتی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جریان بسیار خوبی از سال گذشته با مجموعه نفت کشور آغاز شده است که طی آن یک 4 سال طول می کشد. قرارداد همکاری با ابعاد حقوقی به ارزش 2 میلیارد امضا شد. دلار قرارداد بسته است.
وی با بیان اینکه در این تفاهم نامه ها مشکلات کلی تعریف شده است، افزود: این تفاهم نامه ها مشکلات مختلفی را در حوزه گلوگاه های صنعت نفت تعریف کرده است تا معاونت علمی بتواند با شبکه شرکت ها بر اساس دانش همکاری کرده و به شرکت ملی حفاری خدمات ارائه کند. .
دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: امروز پس از 2 ماه جلسات کارشناسی، اولین توافقنامه که شامل تامین یکی از اقلام گلوگاه به نام “ابزار حفاری جهت دار” یا RSS است، منعقد شد و ارزش این قرارداد حدود 1000 میلیارد است. تومان .
وی بیان کرد: الگوی همکاری ما در تامین اقلام گلوگاهی این است که شرکت های دانش بنیان که محصول مورد نظر را در کنسرسیوم تولید می کنند، 10 تا 15 سال تضمین خرید خدمات از شرکت ملی حفاری را داشته باشند، به این ترتیب، بازار تضمینی دانش- خدمات استاندارد مبتنی بر ایجاد خواهد شد.
به گفته وی، به این ترتیب شرکت هایی با ظرفیت های واقعی به میدان می آیند و پروژه ها از سوی این معاونت تامین مالی می شود.
دهقانی فیروزآبادی افزود: علاوه بر این موارد امروز برای اولین بار قرارداد تولید اقلام و تجهیزات به ارزش 17 میلیون دلار منعقد شد که از افتخارات این نمایشگاه است.
وی افزود: در راستای توسعه بازار بنگاه های دانش بنیان، قرارداد همکاری نزدیک به 500 میلیون دلاری از ظرفیت بازار در حوزه های مختلف اکتشاف حفاری نفت و گلوگاه تجهیزات گلوگاه و خدمات دانش بنیان در حوزه صنعت نفت منعقد شد. . و در ماههای آینده این قراردادها منعقد شده و به تدریج اجرایی خواهد شد.
وی تاکید کرد: اگر بتوانیم این روند ایجاد بازار را از طریق توافقات قانونی با سازمان ها و نهادها و بازار ادامه دهیم و همه آنها را به قرارداد تبدیل کنیم، امیدواریم امسال حداقل بتوانیم یک بازار واقعی قراردادی از 20 تا 30 هزار میلیارد تومان ایجاد کنیم. برای کسب و کار ایجاد یک پایگاه دانش.
دهقانی فیروزآبادی درباره اجرای این قراردادها توضیح داد: برای همه این قراردادها فراخوان داده می شود و شرکت های توانمند بر اساس پیشنهاداتی که می دهند پیشنهادات خود را ارائه می کنند و این پیشنهادات بر اساس کیفیت، ابعاد شرکت، سابقه شرکت و توانمندی ها ارزیابی می شود. .
وی افزود: برای هر پروژه چند شرکت انتخاب می شود و این کنسرسیوم مسئولیت اجرای پروژه را بر عهده خواهد داشت.
انتهای پیام