انتهای پیام
به گزارش ای بی اس نیوز، محسن پیرهادی، نماینده مردم تهران در شورای اسلامی در یادداشتی با عنوان «وظیفه فراموش شده حاکمیت» تاکید کرد: شهروندان باید در برابر موج سازمان یافته تخریب و ویرانی احساس درماندگی و تنهایی کنند. توهین، و اینکه قانون به آنها نمی رسد. این یک فاجعه کامل برای سیستم های نظارتی، امنیتی و پزشکی قانونی طولانی و گسترده است.
سه. بگذارید واضح و روشن باشد، پرونده گردانندگان دستگیر شده کانال هتک و افشاگر به کجا رسید؟ چرا برخی از آنها آزادانه به فعالیت عادی خود ادامه می دهند؟ آیا از نظر دین ما حرمت آبروی مؤمن همان حرمت روح و برتر از کعبه نیست؟ آیا نباید به پرونده هتک حیثیت و حسن نیت مردم علنی رسیدگی و گزارش آن علنی شود؟ هدف از عدم برخورد تند و پشیمانانه با این گونه موارد چیست؟ یک مدیر اجرایی، یک فعال اقتصادی، یک روزنامهنگار و یک فعال اجتماعی باید سالها کار کند و بخواند و بنویسد تا اعتبار و اعتباری به دست بیاورد و چند نفر از بداخلاقیهای مرتبط و نامربوط یک شبه آن را کنار بگذارند و نگران نباشند. نتایج.
چهار گاهی حتی پس از چند روز بازداشت و آزادی پس از آن، با این روحیه که نهاد نظارتی ذیصلاح با افشاگر به توافق رسیده و در ازای عفو و حمایت از وی میخواهند از هم اکنون به کار خود ادامه دهد، این موضوع مطرح میشود. روی .to ادامه دارد با این تفاوت که می گوید و «روی ریل ها» حرکت می کند و طبق قوانین و چهره هایی که از او خواسته می شود خود را نشان می دهد. نه آقایان! آبروی مردم، حتی اگر بدکار باشند، بازیچه ای در دست نیست که در داخل یا بیرون ریل داشته باشیم، آبرو مانند خون است، حتی یک قطره آن مقدس است و حفظ قداست آن بیش از هر چیز بر عهده نهادهای مسئول است. و مبتکر و او نمی داند متعلق به کدام جریان است.
پنج “متاسفانه در فضای مجازی کشورمان این رعایت های لازم با وجود تاکیداتی که انجام دادم انجام نمی شود و از برخی جهات واقعا رها شده است و مسئولان باید هوشیار باشند.” این سخنان را مقام معظم رهبری سال گذشته بیان کردند. تمرکز من بر کسانی است که خود را مسلمان مجتهد میدانند و به اجتهاد خود عمل میکنند تا جایی که از هر دو لب رهبری مبارک چیزی نشنوند. لازم به ذکر است که گاهی پس از دستور اکید رهبر معظم انقلاب همچنان طبق روال قبلی خود پیش می روند و رأی را تفسیر می کنند. اینکه فضای مجازی متروک است و به قول ما «مبتذل» است، یعنی این آبروی من و شما بیحفاظ مانده و کسی نیست که از آن محافظت و دفاع کند.
از آنها هتک حیثیت و آبروی مردم در صورت تکرار مکرر و علیه بسیاری از افراد در هر سمت و سمتی اقدامی خلاف حقوق عمومی است و از آنجایی که جامعه را برای مردم خطرناک می کند، انتظار می رود حتی دستگاه قضایی نیز منتظر شکایت شخص بدنام نباشد. و دعوا راسا به عنوان دادستان کل کشور قرار است علیه فرد مفتری و هتک شکایت کند. اما نه تنها وضعیت ما اینگونه نیست، بلکه پس از شکایت چند نفر در موارد تهمت و افترا، هیچ اقدامی برای حفظ آبروی شهروندان صورت نمی گیرد. حداقل من با افراد زیادی از این قبیل برخورد کردم، با وجود اینکه این افراد به دلیل موقعیت اجتماعی و سیاسی یا شخصیت فردی خود در کشور نفوذ دارند، اما در برابر اتهامات احساس بی دفاعی می کنند و اینگونه اکاذیب منتشر می کنند و برای حل این مشکلات ابراز ناامیدی می کنند. حوادث . این که شهروندان در برابر موج سازماندهی شده تخریب و توهین احساس درماندگی و تنهایی کنند و قانون به دست آنها نرسد، فاجعه است برای نهادهای وسیع و طولانی نظارت، امنیت و عدالت. در اینجا نیز باید اضافه کرد که واژه سازمان یافته نیازمند تحلیل و تفسیری است که این یادداشت گوشه ای از نوشته های او را مطرح خواهد کرد.
پیرهادی در این یادداشت به بیان اظهارات و اعتقادات خود پرداخته است: «یکی چند وقت پیش خبری منتشر شد مبنی بر دستگیری گردانندگان چند کانال تلگرامی توسط نیروهای اطلاعاتی سپاه، محتوای این کانال ها افشاگری و انتشار است. اخبار جعلی در مورد شخصیت های مختلف کشور. در این زمان روزنه باریکی از امید و شادی در دل ها گشوده شده تا بالاخره دستگاه های امنیتی ما عزت و آبروی مردم را محترم شمردند و وظیفه و رسالت خود را دفاع از مردم بدانند. عزت مومنان.اما با گذشت زمان و فراموشی تاریخ، همان روزنه ی نور امید هر لحظه تیره و تار می شود و اوضاع مثل قبل می شود.
نایب رئیس فراکسیون انقلاب شورای اسلامی تاکید کرد: آبروی مردم حتی اگر اشتباه کنند بازیچه ای نیست که داخل یا بیرون ریل داشته باشد، شرف مثل خون است حتی یک قطره آن مقدس است و حفظ حرمت آن بیش از هر چیز بر عهده نهادهای مسئول است و خودی و غیر خودی را نمی شناسد و به چه جریانی تعلق دارد.
شش سال پیش در دادگاه های موسوم به استیزازه، آبروی تعداد زیادی از فعالان اقتصادی کشور رسوا شد و امروز برخی از این افراد کاملاً بی گناه و تبرئه شدند. آیا کسی به فکر اعاده حیثیت و جبران خسارت معنوی وارده به جان و روح و آبروی این افراد بوده است؟ اگر فکر کرده اید چرا ما هیچ اقدامی نمی بینیم و اگر فکر نکرده اید افسوس!
هفت ما رهبر معظم انقلاب را پدر می دانیم و در مواقع سختی و فشار به ایشان پناه می بریم. اگر نگوییم نهادهای متولی در این زمینه به مردمی تسامح شهرت دارند یا بدتر خدای ناکرده صحت ندارد، امیدوارم با پیگیری جدی و قاطع این سوال از سوی دفتر مقام معظم رهبری می تواند شفابخش و جبران کننده باشد».
تحریریه ABS NEWS | ای بی اس نیوز