استاد حقوق دانشگاه تهران حضور و فعالیت توضیحی در فضای مجازی را یک ضرورت دانست و گفت: آیت الله مطهری وقتی در روزنامه زن روز دید که در تصمیمات زنان تردید وجود دارد ، شروع به نوشتن کرد و مقاله نویسی را برای زن آغاز کرد. مجله روز روز قبل. از انقلاب کرد ، نتیجه مقالات منتشر شده در این مجله به همان کتاب حقوق زنان در اسلام تبدیل شد که همیشه در این زمینه اشاره می شود.
عضو شورای نگهبان ادامه داد: «در سالهای گذشته در دانشگاهها کرسی اندیشه آزاد وجود داشت و اتاق فکر در برخی دانشگاهها و موسسات با محوریت مقام معظم رهبری تشکیل شد ، اما متأسفانه به جای بحث در مورد مفهوم و مبنای این مفاهیم ، تحت تغییرات اداری و سازمانی قرار می گیرد. به یک معنا ، ابلاغ شد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: در گذشته دانشگاه ها مرکز اصلی تولید علمی بودند ، اما امروزه با توجه به وسعت و رواج فضای مجازی ، باید آن را یکی از ابزارهای مهم تولید علمی دانست ، به این معنا که ما باید در فضای مجازی بدانید آنچه در حال رخ دادن است و در صورت وجود هر گونه تردید ، ما باید آماده پاسخگویی قوی در همه ابعاد باشیم.
کدخدایی با اشاره به دانش و حکمت مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: وی در گذشته با اندیشه اسلامی در زمینه تبیین گام برداشته است و می توانید آن را در مجموعه سخنرانی هایی که در دهه 1950 در مشهد ایراد شده و اکنون منتشر شده است مشاهده کنید. بنویسید. “نگاه کنید. بنابراین ، اگر بخواهیم یک مثال عملی از” توضیح جهاد “را معرفی کنیم ، باید نام شخص مقام معظم رهبری را نام ببریم.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته اندیشمندانی مانند شهاب الدین سهروردی یا شیخ اشراق بودند که تا زمان شهادت در 38 سالگی بیش از 48 کتاب علمی منتشر کردند ، بنابراین باید سعی کنیم از دانش و تجربه استفاده کنیم. جهان غرب. »تنها در غرب امکان حذف تولید علم و حضور دانشمندان از جامعه وجود ندارد.
کدخدایی با اشاره به مقاله دانشجویی در سال 76 در همایشی که دفتر تحکیم وحدت برای انتقاد از شورای نگهبان به شورای نگهبان ارسال کرده بود ، گفت: دانشجویی که به دانش تکیه زده بود بدون هیچ وابستگی به شورا توانست از شورا دفاع کند. شورای نگهبان و با توضیح و استدلال ، تأثیر شورای نگهبان را در میان مخالفان و منتقدان فرض کنید ، که هنوز می توان از استدلال های آنها استفاده کرد.
وی توصیه کرد که برای تولید علم و “توضیح جهاد” ، نباید به اعضای شورای نگهبان یا سایر ارگان ها وابسته بود و منتظر پیشنهاد موضوعی از سوی آنها بود ، بلکه باید با مشاهده جامعه و ارزیابی مسائل ، مشکلات را مطرح کرد. نیازهای روز
رئیس پژوهشکده شورای نگهبان با تأکید بر صداقت و تزکیه در کلام امام خمینی (ره) گفت: دوستان نگران باید بدانند از آنجا که مخاطبان ما در دو نوع شبح بین دینی و برون دینی قرار می گیرند ، ما همیشه باید خود را مجهز به بهبود خود و گرفتن علم و دانش و انجام اقدامات م inثر در زمینه مطالعه و توضیح.
کدخدایی با اشاره به دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: در حالی که وی در جلسات با اعضای کابینه قبلی دائماً بر شخصیت انقلابی مسئولان تأکید می کرد ، آنها بر عقلانیت آن زمان اصرار می ورزند. توجه به هر دو م componentsلفه در دستیابی به اهداف انقلاب اسلامی بسیار مهم است.
عباسعلی کدخدایی در نشست هم اندیشی “بررسی نقش وکلای انقلابی در جهاد تبیان” گفت: “ما توصیه اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی را می دانیم.” اطلاعات شورای نگهبان به او بارها و بارها در ملاقات با دانشجویان و نخبگان در موارد مختلف بر این نکات تأکید کرد و خواستار توضیح و اندیشه در همه ارکان نظام از جهاد شد.
عضو شورای نگهبان افزود: نقش وکلا در “توضیح جهاد” ضروری است و وکلا باید بتوانند مسائل اجتماعی را برای مردم در منشور قانون و نظم توضیح دهند و بررسی کنند.