کدام غذاها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را دارند؟
به گزارش مرکز آمار، در بررسی قیمت مواد غذایی در بین گروههای مختلف طی آبان ماه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به گوجهفرنگی و پیاز بوده و بیشترین کاهش قیمت مربوط به پرتقال و بادمجان نسبت به ماه قبل بوده است.
در گروه نان و غلات، رشته آشی با 2.7 درصد و برنج ایرانی ممتاز با 2.0 درصد بیشترین افزایش قیمت و ماکارونی با 0.2- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
در گروه سبزی و حبوبات بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گوجه فرنگی با 16.6 درصد و پیاز با 15.5 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به بادمجان با 7.8- و کدو سبز با 5.5- است. درصد است
در گروه شکر، نوشابه و سایر مواد غذایی بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به چای بسته بندی خارجی با 2.1 درصد و سس مایونز با 1.9 درصد و بیشترین کاهش قیمت مربوط به شکر با 0.9- است. و شکر در -0.1٪ است.
در گروه میوه و خشکبار بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به لیموترش با 7.8 درصد و هندوانه با 6.1 درصد است. همچنین در این گروه بیشترین افت قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به پرتقال با 16.5- درصد و انار با 6.9- درصد است.
انتهای پیام
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به شیرخشک با 5.7 درصد و خامه پاستوریزه با 1.4 درصد است. همچنین بیشترین افت قیمت مربوط به روغن نباتی جامد با 1.9- درصد و روغن مایع با 0.7- درصد بوده است.
به گزارش ای بی اس نیوز، در آبان ماه 1401 میانگین تغییرات قیمت برخی از محصولات غذایی برای گروه های مختلف مواد غذایی در مناطق شهری کشور مورد بررسی قرار گرفت که بر این اساس در گروه گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آنها، ماهی قزل آلا. محصولات با 2.7 درصد، کنسرو تن ماهی با 2.2 درصد و گوشت گوسفند با 2.1 درصد بیشترین و مرغ ماشینی با 0.5- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.