اخبار اقتصادی روز

کاهش 22 درصدی تعداد بنگاه های اقتصادی در مشکل

دولت سیزدهم برای حمایت از بنگاه های اقتصادی با رویکرد حفظ اشتغال موجود برای احیای کارخانه های راکد و نیمه فعال اقداماتی انجام داد.

طبق آمار در سال گذشته 1742 بنگاه مشکل دار شناسایی شد که با تلاش وزارت کار تعداد این بنگاه ها به 1707 واحد کاهش یافت و همچنین تعداد کارگاه های مشکل دار از 1044 کارگاه به 953 کارگاه کاهش یافت. تعداد کارگران دارای اختلاف و مشکل نیز از 1271000 نفر به 115000 نفر کاهش یافته است.

معاون وزیر کار با اشاره به تلاش دولت برای حفظ بنگاه های راکد و نیمه فعال گفت: یکی از برنامه ها و سیاست های مهم وزارت کار توجه به واحدهای اقتصادی به ویژه بنگاه های تعطیل شده، راکد و نیمه فعال است. . و کارخانه ها و در این راستا با احیای بنگاه ها و بازگرداندن آنها به چرخه تولید، ضمن حفظ اشتغال موجود، ظرفیت اشتغال زایی را افزایش داده است.

کارشناسان معتقدند بخش قابل توجهی از بنگاه های اقتصادی به دلیل مشکلات حقوقی و مالی، کمبود نقدینگی، بدهی بانکی، کمبود تامین مواد اولیه، ضمیمه هزینه ها و سایر مشکلات مربوط به تولید و بازار با مشکل مواجه هستند و نمی توانند به این کار ادامه دهند. با تمام ظرفیت خود کار کنند که نیازمند حمایت دولت و نظام بانکی بخش‌های تولیدی کشور است.

در همین راستا علی حسین رعیتی فرد – معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کاهش 22 درصدی تعداد بنگاه های اقتصادی معضل در کشور خبر داد و اعلام کرد: با تلاش و کوشش سیزدهمین دولت مردمی، در طول یک سال و نیم گذشته، تعداد بنگاه های اقتصادی در حال مبارزه کاهش یافته است.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کاهش 22 درصدی تعداد بنگاه های اقتصادی معضل در کشور خبر داد.
معاون وزیر کار از کاهش 22 درصدی بنگاه های اقتصادی مشکل دار طی یک سال و نیم گذشته خبر داد.

بر اساس اعلام معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با تلاش دولت سیزدهم در یک سال و نیم گذشته، تعداد بنگاه‌های اقتصادی معضل کشور کاهش یافته است. 22 درصد

به گزارش ای بی اس نیوز، حمایت از بنگاه‌های درگیر و بازگرداندن آن‌ها به چرخه کار و تولید، نه تنها از هدررفت نیروی انسانی و کارگران شاغل در آن‌ها جلوگیری کرده، بلکه دوام و بقای شرکت‌ها و حفظ مشاغل موجود آنها را تضمین کرده است. .
انتهای پیام

به گزارش ای بی اس نیوز، موضوع حمایت از نیروی کار و حفظ مشاغل موجود، حمایت از کارفرمایان و بقای بنگاه های اقتصادی و نظارت بر واحدهای مشکل دار از وظایف ذاتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

در این راستا حل مشکلات بنگاه های اقتصادی در مرحله اول بر عهده کارفرمایان، مالکان، سهامداران و مدیران مسئول بنگاه ها و در مرحله دوم وزارتخانه ها، ارگان ها و سازمان های صادرکننده جواز تاسیس و مجوز باید به متولیان شرکت های مشکل دار کمک کند تا مشکلات شرکت را حل کنند. بانک ها نیز در این زمینه دخیل هستند و باید برای ایجاد و ایجاد کسب و کار و رفع مشکلات آنها تلاش کنند و در نهایت کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید در استان ها اقدامات لازم را برای رفع مشکلات کسب و کار انجام دهند.

به گفته وی، بر اساس آخرین آمار در پایان شهریورماه امسال 500 هزار نفر به تعداد بیمه شدگان اجباری کشور اضافه شد که نشان از رونق تولید دارد.

به گفته کارشناسان حمایت از نیروی کار تنها محدود به دعاوی حقوقی و پیگیری دادخواست های حقوقی کارگران نیست، بلکه رفع مشکلات اقتصادی شرکت های مشکل دار اولویت جامعه کارگری مطالبات کارگری است چرا که کارگران با رفع مشکلات کسب و کار مطالبات قانونی و حقوقی خود را به دست می آورند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *