وی ادامه داد: در تولید این محصول، ماده موثر به دست آمده در مقیاس نانو را طی فرآیندی شیمیایی بدون حضور ترکیبات شیمیایی و تنها با استفاده از مواد طبیعی تبدیل کردیم.
امیری خاطر خاطرنشان کرد: با تبدیل شدن این ماده به نانو، قدرت جذب و ضریب انتشار آن افزایش می یابد و در عین حال طعم مطلوب تری ایجاد می کند.
دانشیار دانشگاه آزاد محصول نهایی تولید شده را می توان به عنوان مکمل دارویی نیز استفاده کرد و گفت: این محصول می تواند جایگزین کلسترول شود و مصرف آن میزان کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد.
دکتر راحله امیری، دانشیار مرکز واحد تهران و مجری طرح در گفت وگو با ای بی اس نیوزوی محصول این شرکت را «استرول گیاهی» نامید و گفت: استرول نوعی چربی گیاهی است که ماده موثره آن از مواد گیاهی مانند بذر کتان، کنجد، آفتابگردان و سویا به دست می آید.
انتهای پیام
وی به فواید این ماده اشاره کرد و گفت: این ماده علاوه بر کاهش کلسترول خون از بروز سرطان سینه و پروستات جلوگیری می کند و جوان کننده پوست نیز محسوب می شود.
مجری طرح ادامه می دهد: این محصول نانو در فاز چرب به امولسیون تبدیل می شود و از این امولسیون استفاده می شود. به عنوان مثال، استرول به دست آمده را می توان در کرم های پوست یا در محصولات لبنی مانند شیر و ماست استفاده کرد.
یکی از شرکت های فناوری با استفاده از ترکیبات گیاهی و فناوری نانو منابعی از چربی ها را برای مصرف انسان به دست آورده است که می تواند کلسترول بدن را کاهش دهد.