سایر موضوعات

کاهش کلسترول بد با ترکیبات نانو گیاهی

وی ادامه داد: در تولید این محصول، ماده موثر به دست آمده در مقیاس نانو را طی فرآیندی شیمیایی بدون حضور ترکیبات شیمیایی و تنها با استفاده از مواد طبیعی تبدیل کردیم.

امیری خاطر خاطرنشان کرد: با تبدیل شدن این ماده به نانو، قدرت جذب و ضریب انتشار آن افزایش می یابد و در عین حال طعم مطلوب تری ایجاد می کند.

دانشیار دانشگاه آزاد محصول نهایی تولید شده را می توان به عنوان مکمل دارویی نیز استفاده کرد و گفت: این محصول می تواند جایگزین کلسترول شود و مصرف آن میزان کلسترول بد را در بدن کاهش می دهد.

دکتر راحله امیری، دانشیار مرکز واحد تهران و مجری طرح در گفت وگو با ای بی اس نیوزوی محصول این شرکت را «استرول گیاهی» نامید و گفت: استرول نوعی چربی گیاهی است که ماده موثره آن از مواد گیاهی مانند بذر کتان، کنجد، آفتابگردان و سویا به دست می آید.

انتهای پیام

وی به فواید این ماده اشاره کرد و گفت: این ماده علاوه بر کاهش کلسترول خون از بروز سرطان سینه و پروستات جلوگیری می کند و جوان کننده پوست نیز محسوب می شود.

مجری طرح ادامه می دهد: این محصول نانو در فاز چرب به امولسیون تبدیل می شود و از این امولسیون استفاده می شود. به عنوان مثال، استرول به دست آمده را می توان در کرم های پوست یا در محصولات لبنی مانند شیر و ماست استفاده کرد.

یکی از شرکت های فناوری با استفاده از ترکیبات گیاهی و فناوری نانو منابعی از چربی ها را برای مصرف انسان به دست آورده است که می تواند کلسترول بدن را کاهش دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا