کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها با استفاده از نانوذرات در پنجره ها
انتهای پیام
به گزارش ستاد نانو، از این محصول برای جایگزینی پنجره های قدیمی استفاده می شود. برای ساخت پنجره های UPVC (UPVC)، دنباله 3 سانتی متری می تواند روی دیوار بنشیند و آسیب های پنجره های قدیمی را به طور کامل پوشش دهد.
یکی از شرکت های فناوری پلیمرهای UPVC تقویت شده با نانوذرات را تولید کرده است که دوام بالایی دارند و استفاده از آنها می تواند منجر به کاهش مصرف انرژی در ساختمان ها شود.
UPVC در صنعت دندانپزشکی، تولید لوله، به عنوان عایق در مصارف سیم کشی و بسیاری کاربردهای دیگر و در صنعت ساختمان عمدتاً برای تولید قاب و پایه پنجره های دوجداره استفاده می شود.
یکی از این روش ها استفاده از پنجره های دو جداره از پلیمر UPVC می باشد. پلی وینیل کلراید یا پی وی سی سومین پلیمر پلاستیک مصنوعی از نظر میزان تولید پس از پلی اتیلن و پلی پروپیلن است. این پلیمر یک پلاستیک سبک و محکم است که در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود. با افزودن نرم کننده ها به PVC، ساختار آن نرم تر و انعطاف پذیرتر می شود. حال اگر نرم کننده اضافه نشود این ماده به UPVC معروف است.
بر این اساس یکی از شرکت های فناور پروفیل های در و پنجره UPVC تقویت شده با نانوذرات را تولید و به بازار عرضه می کند و افزودن نانوذرات باعث افزایش مقاومت ضربه ای این محصول شده است. از این پروفیل ها در تولید انواع محصولات صنعتی و خانگی استفاده می شود.
به گزارش ای بی اس نیوزکاهش مصرف انرژی به یک موضوع مهم در دنیا تبدیل شده است، به همین دلیل روش های کاهش مصرف انرژی مورد توجه زیادی قرار گرفته است.