absnews
وایوک دهار، تحلیلگر بانک کامنولث در یادداشتی نوشت: «بازارهای نفت در برابر اختلالات عرضه آسیب پذیر هستند، زیرا ذخایر جهانی به پایین ترین حد در هفت سال گذشته و ظرفیت مازاد تولید اوپک پلاس کاهش می یابد.
هر دو شاخص در روز دوشنبه به بالاترین سطح خود از سپتامبر 2014 رسیدند اما با توجه به گزارش ها مبنی بر توافق برای راه اندازی مجدد برجام، در مسیر ثبت اولین افت هفتگی خود در 9 هفته گذشته قرار دارند.
نفت وست تگزاس اینترمدیت با 62 سنت یا 0.7 درصد کاهش به 91.14 دلار در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا دیروز 2 درصد کاهش یافت.
به گزارش رویترز، دفتر جاستین ترودو نخست وزیر کانادا اعلام کرد که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا قرار است روز جمعه با رهبران کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، لهستان، رومانی، بریتانیا، اتحادیه اروپا و ناتو گفتگو کند. در مورد بحران اوکراین
قیمت نفت تحت تاثیر چشم انداز افزایش عرضه با بازگشت ایران به بازارهای جهانی، در معاملات جمعه دیروز به کاهش خود ادامه داد و به صورت هفتگی کاهش یافت.
با توجه به افزایش مجدد تقاضای جهانی نفت به دلیل افزایش سفرهای هوایی و ترافیک جاده ای، بانک مشترک المنافع انتظار دارد در صورت تشدید تنش ها بین اوکراین و روسیه، نفت برنت در آینده نزدیک در محدوده 90 تا 100 دلار در هر بشکه باقی بماند. 100 دلار در هر بشکه
با این حال، تحلیلگران انتظار ندارند قیمت نفت در آینده نزدیک کاهش زیادی پیدا کند، حتی اگر نفت ایران به بازار بازگردد زیرا اوپک و متحدانش سخت تلاش می کنند تا به اهداف تولید دست پیدا کنند.
به گزارش ای بی اس نیوز، قیمت هر بشکه نفت برنت با 47 سنت معادل 0.5 درصد کاهش، روز گذشته با 1.9 درصد کاهش به 92 دلار و 50 سنت رسید.
دیپلمات ها می گویند پیش نویس توافق مجموعه ای از مراحل را مشخص می کند که در نهایت به معافیت از تحریم های نفتی منجر می شود و حدود یک میلیون بشکه در روز به بازار جهانی باز می گردد، اما زمان آن مشخص نیست.
واندانا هری، بنیانگذار Wanda Insights، در یادداشتی گفت: «فشار نزولی بر نفت احتمالاً تحت تأثیر چشمانداز توافق ادامه خواهد یافت، مگر اینکه طرفین آخرین دور مذاکرات را که هنوز به نتیجه نرسیده است، به پایان برسانند». . . نرخ حق بیمه نیز به دلیل نگرانی در مورد تأثیر بحران اوکراین بر عرضه نفت کاهش یافته است.