بر اساس اعلام معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی، عوارض صادراتی پیاز و گوجه فرنگی کشت شده کاهش یافت.
به گزارش ای بی اس نیوز، احمد خانی نوذری سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی طی نامهای به رئیس سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: با توجه به افزایش نسبی تولید پیاز و گوجهفرنگی تولیدی در کشور و همچنین به منظور متعادل کردن مقدار تولید، مصرف و قیمت. در بازار و برای کمک به تولیدکنندگان، برای حمایت از تولید و صادرات محصولات، عوارض صادراتی پیاز از 100 درصد به 40 درصد و عوارض صادراتی گوجه فرنگی 55 تا 30 درصد کاهش یابد. قیمت پایه صادراتی
در ابتدای آذرماه امسال مطابق با اجرای تصمیمات ستاد تنظیم بازار، به منظور ایجاد تعادل در بازار و کنترل قیمت پیاز، عوارض صادراتی پیاز 100 درصد و گوجه فرنگی 55 درصد تعیین شد. از قیمت پایگاه صادرات
انتهای پیام