چاوشی گفت: کدگذاری در فضای نرم افزاری این قابلیت را ایجاد می کند تا رفتار آینده دستگاه قابل پیش بینی باشد و از سیستم شبیه سازی این شرکت برای نشان دادن اثرات واقعی یک پدیده بر روی موضوع هدف، تحت کنترل و قانونی استفاده شود. شرایط
گروهی از مهندسین یکی از شرکت های دانش بنیان به منظور تحلیل و شبیه سازی پروژه های صنعتی، سیستم شبیه سازی پروژه را پیشنهاد کردند و به گفته آنها استفاده از این سیستم باعث کاهش ضریب خطا در صنایع می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت علمی رئیس جمهور، وی بهینه سازی سیستم های مهندسی پیشرفته با استفاده از شبیه سازی عددی را یکی از روش های جدید طراحی ماشین آلات و صنایع مختلف دانست و ادامه داد: این روش تحلیل و شبیه سازی را امکان پذیر کرد. شبیه سازی نرم افزاری در صنایع پتروشیمی، پالایشگاهی، خودروسازی و سایر صنایع نیز کاربرد دارد.
به گزارش ای بی اس نیوزسید احسان چاوشی ترزجانی،عضو هیئت مدیره این شرکت دانش بنیان گفت: ساخت ماشین آلات و سازه های مختلف مستلزم بهبود عملکرد آنهاست تا در حین بهره برداری با مشکل مواجه نشوند. از این رو مدل های نرم افزاری برای تحلیل و شبیه سازی پروژه بر اساس کدهای کامپیوتری آماده کرده ایم تا رفتار واقعی سازه ها در محیط کامپیوتر قابل مشاهده باشد.
انتهای پیام