دوشنبه , ۵ خرداد ۱۴۰۴
شرایط بورس برای بازگشایی نماد شرکت های اقدامات حقوقی استانی - اخبار بورس |  بورس - اخبار اقتصادی تسنیم

کارخانه کشتی سازی جدید ایران با همکاری بزرگترین کشتی ساز جهان راه اندازی شد – اخبار راه و مسکن – اخبار اقتصادی ای بی اس نیوز

حسین یونسی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری ای بی اس نیوز ، در پاسخ به این سوال که سهم ایران از دریانوردی در دریای خزر چیست، اظهار داشت: از 322 کشتی در دریای خزر 53 فروند متعلق به ایران است. .

یونسی با تاکید بر اینکه مدیریت ارشد ترمینال بندر انزلی تغییر کرده و افراد واجد شرایط انتخاب شده اند، گفت: سایر زیرساخت ها از جمله انبار 150 هزار تنی، سیلوهای 150 تنی و … در بندر انزلی آماده است. . به طور کلی، هر بندری که بتواند تجهیزات خود را صادر کند، می تواند “قطعه پای” خود را بگیرد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اعلام اینکه با توجه به محدودیت های افزایش ناوگان دریایی در دریای خزر، مجتمع کشتی سازی در بندر انزلی احداث می شود، افزود: برای این منظور 5 هکتار زمین در بهترین موقعیت بندر به سرمایه گذار ابلاغ می شود. برای این کار ما تماس گرفتیم که در حال حاضر یک سرمایه گذار با سرمایه گذاری مشترک خارجی داریم.

وی موضوع ترانزیت را با موضوع کانتینر مرتبط دانست و ادامه داد: با فعال شدن کریدور شمال به جنوب، فعالیت در بخش کانتینری افزایش می یابد و بندر انزلی به قطب کانتینری شمال کشور تبدیل می شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نیازسنجی بازار برای کشتی سازی انزلی انجام شده است، افزود: در حال حاضر اگر کشتی های زیادی داشتیم، تناژ در بنادر ایران چندین برابر می شد. ما با کمبود کشتی مواجه هستیم و صاحبان کالا چندین بار با من تماس گرفتند و گفتند پول داریم و می خواهیم در دریای خزر کشتی بخریم. “آدرس را به من بده تا برویم کشتی را بخریم.”

وی با اشاره به وجود حدود 322 فروند کشتی در دریای خزر گفت: از این تعداد 53 فروند متعلق به ایران است که تناژ آنها بین 3 تا 6 هزار تن است. در حال حاضر پیش نویس بنادر شمال ایران بهتر از بنادر کشورهای همسایه است. همانطور که در بندر آستاراخان، کشتی ها می توانند تا 4000 تن پهلو بگیرند.

وی با اشاره به اینکه بار زیادی در بنادر شمال کشور وجود دارد، گفت: روزانه تجارت بندر انزلی را انجام می دهیم و در دو ماه گذشته روزانه حدود 10 کشتی حامل غلات، مواد آهنی و … پهلو می گیرند. “

وی در عین حال افزود: در بنادر انزلی و امیرآباد سطح آب 5 متر است. لایروبی در بندر آستارا انجام شد و کشتی ها می توانند بدون محدودیت در این بندر پهلو بگیرند و عملیات تخلیه و بارگیری را انجام دهند.

یونسی با اشاره به اینکه جوینت خارجی یکی از بزرگترین شرکت های کشتی سازی جهان است، گفت: این شرکت یک برند معروف در دنیاست که کشتی هایی با ظرفیت تا 300 هزار تن می سازد. در کشتی‌سازی جدید بندرانزلی در ابتدا کشتی‌هایی با تناژ 7000 تن ساخته می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که چرا سهم کشتی های ایرانی در دریای خزر کم است، تصریح کرد: یکی از مشکلات افزایش ناوگان این است که کشتی ها باید از کانال ولگا عبور کنند، در این کانال محدودیت آبگیری داریم. . فاصله بندر آستاراخان تا ولگا حدود 100 کیلومتر (رودخانه) است و برای کاهش ارتفاع بین دریای خزر و رودخانه، جاده را لنگر انداختند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان پیش از این گفته بود که در سال گذشته حدود 12 هزار تن کالا جابجا شده که امسال به بیش از 50 هزار تن رسیده است. عملکرد این بندر در نیمه اول سال جاری 3935 TEU بوده که نسبت به ماه قبل 40 درصد افزایش داشته است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان یادآور شد: اما هیچکس کشتی خود را نمی فروشد زیرا تعداد کشتی ها در دریای خزر کم است. قطعا ساخت کشتی سازی در بندر انزلی کار بسیار خوبی است و امیدواریم با همکاری مشترک خارجی بتوانیم کشتی سازی مذکور را راه اندازی کنیم.

absnews

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان با یادآوری اینکه عملکرد تخلیه و بارگیری بندر انزلی حدود 2 میلیون تن بوده است، گفت: در نظر داریم اپراتور بندر را تقویت کنیم و در این راستا یک سری تجهیزات خریداری شده است. . از یک کشور خارجی

وی با بیان اینکه تناژ این کشتی ها 3 تا 6 هزار تن است، افزود: ورودی بنادر ایران نسبت به بندر آستاراخان بسیار بهتر است، عمق آب در این بندر کاهش یافته است و کشتی های با حداکثر وزن 4000 تن. می تواند در این پورت پهلو بگیرد.

وی تصریح کرد: این اسکله ها تخلیه می شود تا کشتی ها با سیب های نرم وارد دریای خزر شوند.

درباره محمد اقتصادی

پیشنهاد ما به شما

Organizing Your Home: Tips for Creating Sancity

Voluptatem accusantium tempore voluptatem illo. Ea suscipit asperiores et velit voluptatibus. Molestias natus est non cum nulla aut. Et eum temporibus provident et id. Eos porro quis consequuntur ut nisi doloremque.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *