وی علت برخی از مشکلات موجود در جامعه را کوتاهی برخی از مسئولان در انجام وظایف خود به درستی و در تخطی از قانون و منویات مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: به عنوان رسانه و تریبون نظام در ادامه بیش از بیان مشکلات و مشکلات مردم، باید دستاوردها، خدمات را نشان داد و با هم در مورد خروج از مشکلات بحث کرد.
جبلی در پایان تغییر محتوا، تغییر رویکرد و تغییر مکانیسم را سه رکن تحول در رسانه ملی عنوان کرد: عرصه پیشرفت، عدالت، جوانان مومن انقلابی و زنان تراز انقلاب اسلامی و… چیزهایی که مهمترین عناصر محتوا تغییر می کند. رسانه ملی محسوب می شود.
جبلی در ادامه با تاکید بر اهمیت و اعتبار منبع خبر و با بیان اینکه یکی از مهمترین مواردی که در رسانه ملی به دنبال آن هستیم اعتبار منبع است، تصریح کرد: اعتبار رسانه ملی باید به جایی برسد که عموم مردم به آن اطمینان کامل دارد و انتظاراتش برآورده می شود. اگرچه رسیدن به این نقطه بسیار سخت است، اما تمام تلاش خود را در این زمینه انجام خواهیم داد.
جبلی گفت: در بسیاری از اعصار از عدالت غفلت شده است; اما با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر توجه جدی به جهت گیری فرهنگی، این موضوع را در دستور کار خود قرار داده ایم.
وی با بیان اینکه در بسیاری از مخاطبان رسانه ها ارتباط مخاطب و فرستنده پیام برقرار نیست، گفت: امتیازاتی که نماز جمعه نسبت به رسانه واسطه دارد به مراتب بیشتر از رسانه ملی است؛ در حالی که این امتیازات از رسانه ملی برخوردار است. با این حال، رادیو و تلویزیون بسته به موقعیت و موقعیت خود در جامعه از امتیاز پوشش گسترده و استفاده از فناوری های جدید برای انتقال پیام برخوردار است.
وی توجه به اعلام مرحله دوم انقلاب را یکی از وظایف رسانه ملی دانست و تاکید کرد: باید به دنبال عدالت باشیم به همین دلیل تیتر اول دوران جدید شده ایم.رسانه ملی که همان اولین دوره تحول در چهل و دومین دوره انقلاب اسلامی مبتنی بر عدالت.
به گزارش ای بی اس نیوز، به نقل از مرکز ارتباطات و رسانه سازمان نماز جمعه، پیمان جبلی، رئیس صدا و سیما در دومین روز از اجلاس سراسری ائمه جمعه کشور که امروز (13 مرداد) در سال 1396 برگزار شد. تهرانی با بیان اینکه تعامل صدا و سیما و ائمه جمعه همکاری درون خانواده است، گفت: رسانه ملی و نماز جمعه از نظر ارتباطات اجتماعی یکسان است.
وی استقبال مردم از سرود سردار سردار و تشییع میلیونی شهید سلیمانی را از نقاط درخشنده توجه به هویت انقلابی و دینی برشمرد و گفت: سلام فرمانده، حاج قاسم و اجتماع میلیونی مردم در روز هجرت غدیر نشانه توجه به هویت فرهنگی و دینی است». که توجه جدی به این موضوع از سرفصل های برنامه های صدا و سیمای دوره جدید است.
رئیس سازمان صدا و سیما با اشاره به حضور پرشور مردم در جشن «ده کیلومتری غدیر» گفت: بر اساس نظرسنجی انجام شده قبل از پخش، مشارکت مردم در این مراسم بی نظیر بوده و بسیاری از مسئولان این مراسم را انجام نداده اند. باور کن می دانستند اما دیدیم مردم با همه مشکلات معیشتی و اقتصادی جامعه چه حضور باشکوهی داشتند.
وی شعار رسانه ملی در دوره جدید را «محور هویت و عدالت خواهی» دانست و خاطرنشان کرد: این شعار مبتنی بر ارزیابی دقیق نقاط ضعف رسانه ملی در گذشته و بر اساس اعلامیه است. مرحله دوم هدایت عالی و آسیب شناسی و ارائه مسیر معظم له در مرحله دوم برگزیده می شود. ما باید توجه کنیم که نقطه مورد علاقه ما چیست و هویت خود را شکل دهیم و به آن افتخار کنیم و آسیب شناسی آن نقطه را نشان دهیم. زیرا هر بار که به نقاط روشن هویت دست می زدیم، مخاطبان ما حتی در میان لایه های خاکستری هم بیشتر می شدند.
وی خاطرنشان کرد: ارتباط رسانه ملی با مردم از طریق یک واسطه انجام می شود و ارتباط منبر با مردم مستقیم است.
رئیس سازمان صدا و سیما، برخورد عادلانه با مشکلات و چالش های مردم را ضروری دانست و افزود: برای حل مشکلات مردم و جامعه، ارائه خدمات نظام و راهکارهای حل مشکلات قول دادیم. مشکلات تا برای همه در نظام مقدس ثابت شود.» در جمهوری اسلامی انسدادی نیست.
انتهای پیام
رئیس صدا و سیما ارتباط نماز جمعه با مردم را بر اساس اعتماد حداکثری مردم به فرستنده دانست و گفت: رویکرد رسانه ملی نیز برای این منظور دنبال می شود.