چگونه با خمیر املت درست کنیم؟ + فیلم • رکنا
به گزارش رکنا، املت با رب گوجه فرنگی بسیاری از مردم آن را دوست دارند. املت با رب گوجه فرنگی که به املت ربیع نیز معروف است، یکی از پرطرفدارترین انواع صبحانه در بین ایرانیان است. برای دیدن این آموزش آشپزی با ما همراه باشید. املت گوجه فرنگی یکی از پرطرفدارترین انواع املت ایرانی است که به دلیل محبوبیتی که دارد در کافه ها نیز سرو می شود.
مواد لازم برای 4 نفر
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
4 عدد تخم مرغ بزرگ
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن کافی
دستور تهیه املت ربیع
مرحله اول
برای تهیه املت ربیع خوشمزه ابتدا یک تابه مناسب را روی آتش بگذارید و 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و صبر کنید تا روغن داغ شود سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
مرحله دوم
مهم ترین دلیل خوش طعم بودن املت قهوه، خمیر آن است گوجه فرنگی خوب سرخ می کنند، رب گوجه فرنگی را کاملا سرخ می کنند، علاوه بر اینکه املت را خوشمزه تر می کند، به خوش رنگ شدن آن نیز کمک می کند.
سطح سوم
بنابراین رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا رنگ آن روشن شود و بوی خامی آن گرفته شود، سپس زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کرده و پس از ترکیب رب گوجه فرنگی با ادویه، باید تخم مرغ را اضافه کنیم.
مرحله چهارم
تخم مرغ آنها را یکی یکی به تابه اضافه می کنیم و مقدار کمی نمک روی تخم مرغ ها می پاشیم. نکته مهم در مورد نمک املت قهوه این است که رب گوجه فرنگی معمولاً حاوی نمک زیادی است و باید مراقب باشید که املت نمک نخورد.
گام پنجم
حالا تخم مرغ و رب گوجه را چند دقیقه هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود. اینکه تخممرغها چقدر خوب بپزند نیز به شما بستگی دارد، اما معمولاً تخممرغها در املت قهوه کاملاً پخته میشوند.
مرحله ششم
در انتها پس از پخته شدن کامل املت و سفت شدن کامل تخم مرغ در سینی مناسبی با همان تابه ای که املت را پخته بودیم می گذاریم و با پیاز خرد شده و نان بربر تازه سرو می کنیم.
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-909318>منبع:
خبرگزاری رکنا توسط سردبیران رکنا