اجتماعی

چهار عارضه مصرف زیاد تخم مرغ • رکنا


چهار عارضه زیاده روی در مصرف تخم مرغ

به گفته ایلانا، تخم مرغ به خودی خود مضر نیست، اما مصرف بیش از حد آن می تواند برای برخی افراد خطرناک باشد.

تخم مرغ یک غذای کم کالری است که هر کدام حاوی 6 گرم پروتئین است. علاوه بر این، این ماده غذایی حاوی کولین (با خواص تقویت کننده مغز)، لوتئین و زآگزانتین (دو آنتی اکسیدان مفید برای سلامت چشم) و قند و سدیم بسیار کمی است. با این حال، ممکن است عجیب باشد که مصرف بیش از حد این ماده مغذی مضر است.

باید بدانید که تخم مرغ به خودی خود مضر نیست، اما مصرف بیش از حد آن می تواند برای برخی از افراد، به خصوص آنهایی که شرایط سلامت خاصی دارند، خطرناک باشد. به خصوص افرادی که در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی یا دیابت هستند، لازم است مصرف این ماده غذایی را محدود کنند.

در اینجا عوارض مصرف زیاد تخم مرغ وجود دارد:

1. کلسترول خون بالا

تخم مرغ به طور طبیعی حاوی مقادیر بالایی کلسترول است و بحث های زیادی در مورد افزایش یا عدم افزایش کلسترول وجود دارد. اگرچه برای چندین دهه کارشناسان معتقد بودند که کلسترول موجود در زرده تخم مرغ به طور مستقیم به افزایش کلسترول خون کمک می کند، اما اکنون تحقیقات نشان می دهد که می توان این مشکل را با مصرف انواع غذاها مانند سبزیجات همراه با تخم مرغ کنترل کرد.

2. افزایش خطر بیماری قلبی

شاید مصرف روزانه یک عدد تخم مرغ در برابر بیماری های قلبی عروقی چندان موثر نباشد، اما مصرف بیش از حد این ماده غذایی قطعا سلامت قلب را تهدید می کند. یک مطالعه در سال 2019 نشان داد که خوردن بیش از 300 میلی گرم کلسترول در روز خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 17 درصد و خطر مرگ را تا 18 درصد افزایش می دهد.

3. اضافه وزن

اگر خوردن تخم مرغ برای صبحانه به یک عادت روزانه تبدیل شود، در خطر افزایش وزن هستید. برای حفظ سلامتی و وزن، سعی کنید از غذاهای مغذی مانند اسفناج، فلفل یا گوجه فرنگی و انگور همراه با تخم مرغ استفاده کنید. همچنین می توانید از چربی های سالم مانند روغن زیتون برای پختن تخم مرغ استفاده کنید.

4. افزایش خطر ابتلا به دیابت

این احتمال وجود دارد که خوردن مقادیر زیاد تخم مرغ خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت را افزایش دهد. مطالعه‌ای که در سال 2009 در مجله Diabetes Care منتشر شد، نشان داد افرادی که بیش از هفت تخم‌مرغ در هفته می‌خورند (در مقایسه با کسانی که کمتر می‌خورند) بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.

منبع: سلامت نیوز


خبر از رکنا



اخبار خبرگزاری رکنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *