چرا دیر غذا خوردن باعث چاقی می شود؟
به گزارش یورونیوز، با توجه به اینکه چاقی اکنون صدها میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است، نتایج یک مطالعه جدید می تواند به افراد کمک کند تا خطر چاق شدن را به سادگی با خوردن وعده های غذایی خود چند ساعت زودتر کاهش دهند.
چه عواملی باعث ایجاد گودی زیر چشم می شود؟
فرانک شیر، متخصص مغز و اعصاب در بیمارستان بریگام در بوستون و یکی از نویسندگان این مطالعه گفت: تحقیقات قبلی توسط ما و دیگران نشان داده است که دیر غذا خوردن با افزایش خطر چاقی، افزایش چربی بدن و کاهش موفقیت آمیز وزن کمتر مرتبط است. . ما می خواستیم دلیل آن را بفهمیم و بفهمیم چرا دیر غذا خوردن خطر چاقی را افزایش می دهد.
در این آزمایش، کارشناسان شرکت کنندگان را به دو گروه تقسیم کردند. به یک گروه یک برنامه سخت با سه وعده غذایی در روز در زمانهای منظم شامل صبحانه در ساعت 9 صبح، ناهار در ساعت 13:00 و شام در حدود 6 بعد از ظهر داده شد، اما برای گروه دیگر زمانهای وعده غذایی تغییر یافت، از جمله صرف اولین وعده غذایی در حدود ساعت 1:00 بعد از ظهر و آخرین آن حدود ساعت 9:00 شب (اعم از ناهار، شام و غذای کمکی).
از طریق نمونههای خون، پرسشهای نظرسنجی و سایر اندازهگیریها، متخصصان دریافتهاند که وقتی وعدههای غذایی دیرتر خورده میشوند، سطح هورمون لپتین (که به ما میگوید چه زمانی سیر شدهایم) در طول ۲۴ ساعت کمتر میشود. افراد را گرسنه تر می کند و کالری را با سرعت کمتری می سوزاند.
همچنین آزمایشها نشان دادهاند که تغییر زمان وعدههای غذایی (به سبک گروه دوم) باعث میشود که ژن بافت چربی که بر نحوه ذخیره چربی بدن تأثیر میگذارد، روند لیپوژنز را افزایش داده و از طرف دیگر شدت چربی را کاهش دهد. روند. تجزیه چربی
به گفته محققان، چاقی میتواند به مشکلات سلامتی دیگری از جمله دیابت و سرطان منجر شود، بنابراین یافتن راههایی برای جلوگیری از ایجاد آن در وهله اول، تفاوت بزرگی در سلامت مردم در سراسر جهان ایجاد میکند.