چرا دستگاه ها به پنجره سرویس هوشمند دولت متصل نیستند؟ !
تاکنون 73 درصد دستگاه ها به صورت دائمی به پنجره وصل شده اند و 9 درصد دستگاه ها در حال اتصال هستند، اما 18 درصد دستگاه ها هنوز وصل نشده اند و اقدامی در مورد آن انجام نداده اند. با دستگاه های اصلی که منجر به مشخص شدن تکلیف دستگاه ها با توجه به موجه بودن یا نبودن دلایل عدم اتصال آنها شد و در نهایت تصمیم بر این شد که 26 دستگاه باقی مانده نیز از اینجا 30 دسامبر به پنجره متصل شوند.
ثانیاً آنها باید حداقل یک سوم از پرکاربردترین خدمات خود را به صورت هوشمند از طریق فروشگاه یکپارچه خود ارائه دهند و ثالثاً میز خدمات خود را به “پنجره خدمات ملی هوشمند دولت” که توسط وزارت ارتباطات راه اندازی شده است وصل کنند. البته دستگاه ها باید دو ماموریت اول را تا پایان شهریور انجام دهند.
به گزارش ای بی اس نیوز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل دولت هوشمند را از اهداف مهم دولت سیزدهم عنوان کرده است. به گفته وی، سرویس هوشمند خدماتی است که بدون مراجعه حضوری، آنلاین و بدون ارسال مدارک قابل دریافت است که کار سختی است و مستلزم اتصال پایگاه های اطلاعاتی تمامی دستگاه های دولتی با یکدیگر است تا اطلاعات آن ها به اشتراک گذاشته شود. یکدیگر. به اشتراک بگذارید
وی با بیان اینکه هیچ استثنایی وجود ندارد و در بازه زمانی مشخص می توان فرصتی برای تامین زیرساخت های اتصال داد، تصریح کرد: به طور کلی در تعریف سرویس سه مرحله شامل دریافت، پردازش و ارائه خدمات برخی از خدمات در مرحله جمع آوری یا تحویل باید به صورت فیزیکی ارائه شود، اما بدیهی است که خدمات به صورت الکترونیکی قابل دریافت است، حتی برخی از دستگاه ها خدمات خود را در مرحله اول اجرا نکرده اند که نیازمند بررسی آن توسط کمیته نظارت است که اعضای آن متشکل هستند. سازمان امور اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و شورای اجرایی فناوری اطلاعات و پس از تصمیم کمیته، مشمول استثنا بودن یا نبودن دستگاه مشخص می شود.
در همین راستا جواد موحد – معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران – درباره بررسی آماری اتصال دستگاه ها به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند گفت: با بیان این مهم، دستگاهی شامل یا خارج می شود. از اتصال پنجره موضوعی است که نیاز به بررسی بیشتر دارد. اضافه شد: دلایل محرومیت دستگاه ها از اتصال به پنجره باید مطرح و سپس در کمیته نظارت سنجیده شود، گاهی اوقات دلایل دستگاه ها بر اساس حساسیت یا ماهیت سرویس است که ممکن است به مرور زمان تغییر کند.
انتهای پیام
وی در یک برنامه تلویزیونی همچنین با اشاره به وضعیت اتصال سازمان مشاغل عشایری اظهار کرد: این سازمان در قالب یکی از سامانه های جهاد کشاورزی در ویترین همان وزارتخانه حضور دارد و وجود خدماتی نیست. دلیلی بر اتصال کامل این سازمان است و قانونگذار تصریح کرده است که 30 درصد خدمات باید به صورت پنجره واحد از خود دستگاه ارائه شود.
معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران در پاسخ به وضعیت اتصال سامانه میخک وزارت امور خارجه گفت: وزارت امور خارجه دلیل عدم اتصال آن را دلیل ثبت نام ایرانیان خارج از کشور از طریق ایمیل اعلام کرده است. که روش اجرای این سرویس از نظر فنی می باشد. در حال انجام است و بنابراین سیستم میخک وزارت امور خارجه نیز قابل اتصال است.
وی خاطرنشان کرد: آخرین مهلت اندازه گیری اتصال دستگاه ها تا پایان آذرماه است و باید طبق برنامه زمان بندی اقدامات خود را انجام دهند.
دقت دستگاه های اتصال را اندازه گیری کنید
بر اساس اعلام سازمان فناوری اطلاعات، سازمان زیرمجموعه آنلاین ارتباط سازمان مدارس غیردولتی را تایید نکرد و گفت که این سازمان هنوز ارتباط قطعی ندارد و ممکن است جلسات فنی صورت گرفته باشد، اما این به معنای اتصال نیست. . .
موحد در پایان اتصال دستگاه ها و الکترونیکی بودن خدمات را دو موضوع کاملاً مجزا دانست و گفت: گاهی دستگاه هایی مانند دانشگاه ها و برخی بیمارستان ها در الکترونیکی بودن خدمات پیشتاز هستند، اما در ارتباط عقب می مانند؛ اما در ارتباط با این خدمات، دستگاه هایی مانند دانشگاه و برخی بیمارستان ها پیشرو هستند. به عنوان مثال در حوزه مالی نسبت به سایر حوزه ها در ارائه خدمات الکترونیکی پیشرفت بیشتری داریم و بانک ها در این زمینه نمونه خوبی هستند. اما آنها باید در زمینه اتصال اقدام فوری انجام دهند. از این رو از بانک ها دعوت می کنیم تا ارتباط خود را برقرار کنند تا مردم از خدمات آنها بهره مند شوند.
معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: اینکه دستگاهی شامل یا خارج از اتصال به سرویس های دولتی هوشمند است موضوعی است که نیاز به بررسی دقیق دارد و دلایل محرومیت دستگاه ها از اتصال باید مشخص شود. مورد بحث قرار گرفت. سپس توسط کمیته نظارت ارزیابی می شود.
در این راستا دولت سیزدهم گام های بلندی برای ارائه هوشمندانه خدمات دولتی برداشته و آن را یک الزام قانونی برای همه دستگاه ها قرار داده است. بر اساس قانون بودجه سال جاری کلیه دستگاه های اجرایی کشور که دارای خدمات عمومی هستند موظف به انجام سه فعالیت هستند؛ اول، آنها باید پنجره واحد خدمات هوشمند خود را راه اندازی کنند تا مردم از مراجعه به سیستم های متعدد خود اجتناب کنند.