اخبار اقتصادی روز

چرا در فرآوری پشم سرمایه گذاری نمی کنید؟

مدیرعامل اتحادیه تعاونی فرش دستباف با اشاره به اشتغال‌زایی و ظرفیت‌های بالای صنعت فرش دستباف بر لزوم سرمایه‌گذاری در فرآوری پشم تاکید کرد و خواستار واگذاری مجوز تاسیس تعاونی‌ها به اتحادیه‌های کشوری به منظور کاهش تولید شد. زمان صدور مجوز .

رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون با اشاره به تنوع پشم در ایران گفت: هیچ کشوری به اندازه کشور ما تنوع پشمی ندارد. 60 میلیون راس دام سبک در کشور داریم که ظرفیت فرآوری پشم را دارند و کشور حتی ظرفیت صادرات پشم و فرآوری صنعت نساجی را دارد اما متاسفانه سرمایه گذاری در این زمینه انجام نشده است. در زمینه فرآوری پشم و در سال های اخیر همواره با مشکلاتی در این زمینه مواجه بوده ایم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف گفت: سال ها در بخش تعاونی اصرار داشتیم که مجوز تاسیس تعاونی به اتحادیه های کشوری که ارگان های برتر این تشکل ها هستند داده شود تا تعاونی ایجاد شود. در اسرع وقت، اما متأسفانه ثبت نام و صدور مجوز، پروسه طولانی و سختی است و افراد را از تشکیل تعاونی منصرف می کند.

بهرامی در عین حال روند اخذ مجوز تاسیس تعاونی را طولانی و سخت عنوان کرد و گفت: برای اخذ مجوز تاسیس تعاونی باید تعاونی را در وزارت تعاون ثبت کنیم تا تشکیل شود و آن را به ثبت برسانیم. وزارت امنیت و بهینه سازی سیستم معاینه و مجوز فعالیت و تولید صادر می شود و کل این فرآیند نیازمند یک پروسه طولانی است.

وی افزود: معتقدم باید رویکرد و برنامه ریزی موثری برای قالی در این وزارتخانه وجود داشته باشد که بافندگان را به پویایی و تحرک بازار فرش دستباف امیدوار کند.

انتهای پیام

عبدالله بهرامی در گفت وگو با ای بی اس نیوز، حمایت از صنعت فرش دستباف و قالی بافان و فعالان این منطقه را برشمرد و اظهار کرد: اگرچه مسئولان امر به نگرانی های این بخش کاملاً واقف هستند، اما به دلایل متعدد، توانمندی های بالای قالی بافان و فعالان این حوزه وجود دارد. از این صنعت اشتغالزا استفاده درستی نشده است در حال حاضر مرکز ملی فرش توان اجرایی لازم را دارد و می تواند به شناسایی توانمندی های فرش دستباف کمک کند اما توان مالی و بودجه کمی دارد و در وزارت حراست گم شده است. .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *