اخبار اقتصادی روز

چرا بحران انرژی در اروپا برای اقتصادهای نوظهور یک فاجعه است؟

به گفته تحلیلگر Wood Mackenzie، تامین کنندگان نیازی به تمرکز بر عرضه LNG به بازارهایی با قدرت خرید پایین ندارند. علاوه بر این، اکنون بازار نقدی آنقدر سودآور است که تولیدکنندگان به راحتی می توانند قراردادهای بلندمدت خود را بشکنند و با پولی که از بازار نقدی به دست می آورند جریمه آن را بپردازند.

حقیقت این است که کشورهای اروپایی می توانند پول زیادی برای گاز طبیعی بپردازند، در حالی که کشورهای فقیرتر مانند پاکستان یا بنگلادش نمی توانند محموله های گاز طبیعی گران قیمت را بپردازند. پاکستان در حال حاضر در بیشتر ساعات روز با قطع برق مواجه است و با توجه به هزینه های سرسام آور LNG، بعید است که این وضعیت به این زودی ها تغییر کند.

بعید است این وضعیت در آینده نزدیک تغییر کند. برعکس، اروپا در حال ساخت پایانه های واردات LNG است که به این معنی است که تقاضای اروپا در دراز مدت از سطح فعلی فراتر خواهد رفت.

Saul Kavonich، تحلیلگر انرژی در Credit Suisse Bank به بلومبرگ گفت: مسائل امنیت انرژی در اروپا باعث فقر انرژی در جهان نوظهور شده است. اروپا به هر قیمتی از عرضه گاز به کشورهای دیگر جلوگیری می کند.

انتهای پیام

در این میان، روسیه بیش از حد خوشحال خواهد شد که پا به جلو بگذارد و LNG را به پاکستان عرضه کند، که آنها از دریافت آن خوشحال خواهند شد. سفیر پاکستان به خبرگزاری روسی تاس گفت که اگر کشورهای ثروتمند تمام ال ان جی را بخرند، سرنوشت ما چه خواهد شد؟

بر اساس گزارش قیمت نفت، این بدان معناست که مشکلات تامین انرژی اقتصادهای نوظهور ممکن است در بلندمدت ادامه داشته باشد، زیرا آنها باید با ثروتمندترین اقتصادهای جهان برای عرضه محدود LNG رقابت کنند.

افزایش تقاضای اروپا برای گاز طبیعی غیرروسی، قیمت این سوخت را برای برخی از کشورهای جهان بسیار گران کرده است.

به گزارش ای بی اس نیوز، افزایش تقاضای اروپا برای گاز طبیعی منجر به افزایش قیمت ها و آسیب های سنگینی به اقتصادهای نوظهور در برخی نقاط جهان شده است که تاثیر آن می تواند سال ها ادامه داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *